Winnen: 2x2 kaarten voor Sziget: The Pre-Party of Freedom in EKKO

Sziget 2015 sfeer
Winnen: 2x2 kaarten voor Sziget: The Pre-Party of Freedom in EKKO
Door op 1Wie aan Sziget denkt, denkt aan oneindige vrijheid. Op het programma staan dit jaar onder andere Ed Sheeran, Foo Fighters, Martin Garrix en Twenty Øne Piløts.

Als opwarmer voor het grootste festival van Europa vindt The Pre-Party Of Freedom plaats voor Nederlandse fans van Sziget. Tijdens de Pre-Party zijn er meerdere talks van Sziget-experts die lifehacks met je delen en je vertellen wat je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan The Island of Freedom. Natuurlijk is er ook veel, heel veel muziek. Verdere programmaonderdelen worden binnenkort bekendgemaakt.

Op 8 mei vindt het feestje plaats in het Utrechtse podium EKKO en de enige manier om erbij te zijn is tickets winnen. Gelukkig mag Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Pre-Party of Freedom!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Pre-Party Sziget'.

Deze winactie loopt tot en met 24 april.
Pinkpop 20193

RAPPER BOEF ALS BACK-UP TOEGEVOEGD AAN PINKPOPDe Nederlandse rapper Boef , voornamelijk bekend van het nummer Habiba is...

dias latinos

DIAS LATINOS MAAKT HEADLINERS BEKEND (O.A ROLF... De organisatie van het Latinfestival Dias Latinos maakt vandaag de headliners...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.