Dauwpop kondigt twee area's met nieuwe namen aan o.a. George Baker en Volcano Boys

Dauwpop Sfeer Publiek
Dauwpop kondigt twee area's met nieuwe namen aan o.a. George Baker en Volcano Boys
Door RobZ op 19 april 2019 - 14:22 1 Donderdag 30 mei is het naast Hemelvaart ook weer tijd voor Dauwpop 2019. Het festival beleeft dan haar 25e editie.

Voor dit jubileum is er besloten om een roemruchte area uit het verleden van Dauwpop opnieuw leven in te blazen. Bij de Enge Bos area kan je genieten van George Baker, Plork en de Aannemers, DJ Maus en Rabel Radio.

Dauwpop introduceert ook een Karaokebar genaamd Xing Mei en in de Down The Glory Hole area zetten De Ruige Rita's, Volcano Boys, Dave Grohl & The Topless DJ's, Bella Hay en Mauro van Candy Says en E-Star de boel op stelten.

Eerder maakte Dauwpop al bekend dat onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, De Staat, Ronnie Flex, Kraantje Pappie en Nielson op het progamma staan. Hier vind je de complete line-up van Dauwpop 2019. Het festival laat weten dat inmiddels meer dan driekwart van de kaarten over de toonbank zijn gegaan. Hier koop je een ticket voor Dauwpop 2019. Dit kost je 55 euro.koningsdag

KONINGSDAG 2019: DE BESTE FESTIVALS OP EEN RIJTJEOver iets meer dan een week, op zaterdag 27 april, viert Koning...

Lowlands 2019

LOWLANDS MAAKT NAMEN VOOR DE X-RAY BEKEND MET O.A.... De laatste tijd maakt Lowlands iedere dag een naam bekend. Vandaag gaat het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.