Steel Panther maakt line-up Dynamo Metalfest 2019 compleet

review: Steel Panther - 14/02 - Paradiso Steel Panther
Steel Panther maakt line-up Dynamo Metalfest 2019 compleet
Door xingan op 23 april 2019 - 12:09 1 De line-up van Dynamo Metalfest is met de aankondiging van Steel Panther compleet.

Steel Panther is een glam metal band uit de Verenigde Staten. Hun eerste album “Feel the Steel” brachten ze uit in 2009. Ze staan vooral bekend om hun uitgesproken en met humorvolle teksten. Ook hebben ze overdreven stage persona’s ontwikkeld die de spot drijven met de glam metal lifestyle. In 2017 brachten ze hun recentste en vijfde album uit “Lower the Bar”. De band speelt op de zaterdag.

Eerder maakte Dynamo Metfest al bekend dat Airbourne, Avatar, Eluveitie, Grand Magus, Jungle Rot, Baest, Arch Enemy, Carcass, Soulfly, Metal Church, Philip H. Anselmo & The Illegals, Armored Saint, Tribulation en Alien Weaponry op het progamma staan.

Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en 20 juli 2019 op het terrein van de kunstijsbaan in Eindhoven Tickets voor Dynamo Metalfest 2019 zijn hier te koop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer Camping3

GOEDKOPE FESTIVALS IN EUROPAHet wordt stilaan zomer en dat doet denken aan het festivalseizoen. Denk aan...

Pinkpop 20192

PINKPOP ZET BOEF IN ALS INVALLER VOOR BRITSE... Eerder werd al bekend dat rapper Boef aan het programma van Pinkpop is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.