Drift Festival komt met stadscamping: bezoekers kunnen overnachten in achtertuinen en zolderkamers

Stadscamping Drift news_groot
Drift Festival komt met stadscamping: bezoekers kunnen overnachten in achtertuinen en...
Door Cartman91 op 07 mei 2019 - 15:55 1 Het Nijmeegse Drift Festival komt met een nieuw concept: bezoekers van het festival kunnen lokaal bij mensen thuis in de achtertuin, op de slaapbank of op de zolderkamer overnachten. Het idee hierachter is zodat de bezoekers kosten aan een hotel of andere manier van overnachting kan besparen. Tegelijkertijd wordt laten zien dat Nijmegen de sociaalste stad van het land is.

Het dance-festival Drift duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en om zoveel mogelijk meerdaagse bezoekers te trekken, biedt de stadscamping uitkomst.

Nachtburgemeester Hendrik-Jan Derksen wil het goede voorbeeld geven en stelt zijn woning open voor gasten. Er is zelfs een wedstrijd in het leven geroepen, want wie er het snelst bij is wordt beloond met een Drift pyjama. Ook de eerste die zijn / haar tuin of woning beschikbaar stelt via de website krijgt zo'n unieke pyjama.

Drift Festival is een dancefestival waar 70 acts optreden, verdeeld over 7 podia. Tickets zijn nog te verkrijgen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



q-dance

Q-DANCE KEERT TERUG NAAR AIRPORT WEEZE MET NIEUW...Q-dance kondigt een gloednieuw festival IMPAQT – Festival of Titans aan....

Maanrock

MAANROCK VOEGT 10 NIEUWE NAMEN TOE O.A. JEBROER EN... Maanrock is ondertussen al jaar en dag het grootste, gratis stadsfestival van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.