Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Graspop Metal Meeting en Loose Ends

Festival sfeer rock metal (Into The Grave 2016)
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Graspop Metal Meeting en Loose Ends
Door xingan op 20 juni 2019 - 11:06 1 Dit weekend staan er wederom veel festivals op de kalender. We zetten er weer een aantal op een rijtje. Hieronder onze tips voor het komende weekend.

Graspop Metal Meeting
20 - 23 juni, Dessel

We beginnen deze lijst met een uitstapje naar België waar Graspop plaatsvindt. Dit vierdaagse metalfestival is al helemaal uitverkocht, maar voor de gelukkigen die wél een kaartje hebben kunnen een uitstekende editie verwachten met namen als Slipknot, Slayer, Hatebreed, In Flames, Lamb of God, Kiss, Godsmack, Within Temptation, Sabaton en Anthrax.

Meer informatie via: Graspop Metal Meeting


Grolsch Drakenboot Festival
21 - 23 juni, Apeldoorn

Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek. Dat is wat je allemaal kan verwachten op dit driedaagse festival. Op het programma staan namen als De Dijk, Waylon, Memphis Maniacs, Diggy Dex, Maan, Nielson en The Cool Quest. Naast de muzikale optredens kan je ook genieten van straattheater, DJ's, een braderie en activiteiten voor kinderen.

Meer informatie via: Grolsch Drakenboot Festival


Loose Ends
23 juni, Amsterdam

Op dit eendagsfestival kunnen liefhebbers van gitaar, fuzz, punk en psych terecht op het NDSM-terrein in de hoofdstad. Onder meer Indian Askin, Mozes and The Firstborn, Metz, Pip Blom, Iguana Death Cult, Sleaford Mods en Charlie & The Lesbians staan op het programma.

Meer informatie via: Loose Ends


Parade Rotterdam
21 t/m 30 juni, Rotterdam

Het theaterfestival Parade tourt gedurende de zomer langs de vier grootste steden van het land. Dit weekend is de aftrap in Rotterdam. Vervolgens komen ook Den Haag, Utrecht en Amsterdam aan de beurt. Er staan zo'n 70 verschillende theater-, muziek en dansvoorstellingen, 45 bands en meer dan 15 kindervoorstellingen op de planken. Op het affiche staan onder meer Clean Pete, Sven Ratzke, Vrijdag & Sandifort en Ellen ten Damme.

Meer informatie via: Parade Rotterdam


Rotterdam Bluegrass Festival
21 - 23 juni, Rotterdam

Americana festival in Rotterdam. Dit festival trekt jaarlijks ruim 10.000 bezoekers. Het festival draait om originele bluegrass muziek en heeft altijd wel grote namen uit de VS. Dit jaar staan onder meer The Hackensaw Boys, Scott H. Biram, Reverend Peyton's Big Damn Band en Chance McCoy op het affiche. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Rotterdam Bluegrass Festival


Breeze Festival
23 juni, Volkel

Dit jaar wordt dit festival alweer voor de 5e keer georganiseerd. Dit jaar op een nieuwe locatie, op het strand van Recreatiegebied Hemelrijk. Het festival staat in het teken van Caribische muziek. Op het programma vind je onder meer Nao, Donnie, Jay Lima, Volkan, Rugged, Rudy Lima, Soulwva en Nafthaly Ramona terug.

Meer informatie via: Breeze Festival

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.watermeloen verjaardagsfestival

WATERMELOEN VIERT 3-JARIG BESTAAN MET...De vaste r&b/hiphop clubavond van Luxor Live 'Watermeloen' organiseert...

Super-Sonic Jazz news

SUPER-SONIC JAZZ FESTIVAL MAAKT PROGRAMMA BEKEND O.A... In november kun je genieten van het Super-Sonic Jazz Festival, op vijf...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.