Eerste namen voor nieuw festival 'Al Wat Ik Bemin' bekend: o.a. Bazart en Tourist LeMC

review: Bazart - 2/12 - Patronaat Bazart
Eerste namen voor nieuw festival 'Al Wat Ik Bemin' bekend: o.a. Bazart en Tourist LeMC
Door xingan op 20 juni 2019 - 11:46 1 Op zondag 24 november is Hedon het decor van het nieuwe festival Voor 'Al Wat Ik Bemin'. Het muziekfestival richt zich op de voorliefde voor de Nederlandse taal en de muziek en poëzie die hier uit voortgekomen is. De Vlaamse acts Bazart en Tourist LeMC en de Utrechtse Aafke Romeijn maken hun opwachting in Zwolle.

Naast deze artiesten zet Hedon deze dag de deuren ook open voor de talentvolle Vlamingen Brihang en Eva van Manen. Compleet met band speelt Freez een show in zijn thuisstad en heeft Voor Al Wat Ik Bemin een uitgebreid randprogramma inclusief Instagramdichters. Ook het Zwols Songwriters Gilde en Kunstbende zullen deze dag niet ontbreken.

Tickets voor het festival gaan 22 juni om 10:00 in de verkoop. Tickets Voor Al Wat Ik Bemin zijn €27 en hier verkrijgbaar. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

PUKKELPOP 2019 INTRODUCEERT NIEUWE EXPERIMENTELE...Vandaag is onthuld dat Pukkelpop met een extra area komt. De nieuwe...

watermeloen verjaardagsfestival

WATERMELOEN VIERT 3-JARIG BESTAAN MET... De vaste r&b/hiphop clubavond van Luxor Live 'Watermeloen' organiseert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.