Pukkelpop 2019 introduceert nieuwe experimentele area: VALL-EY

Pukkelpop 2009
Pukkelpop 2019 introduceert nieuwe experimentele area: VALL-EY
Door sjoertb op 20 juni 2019 - 13:39 1 Vandaag is onthuld dat Pukkelpop met een extra area komt. De nieuwe belevingssite vindt plaats in een bosrijk gedeelte van het festivalterrein. VALL-EY staat geheel in het teken van experimentele muziek, theater, street art, kunst en andere performance art.

Lander Gyselinck (o.a. jazzbands STUFF. en Ragini Trio), Eva De Roo (o.a. radiomaker bij Studio Brussel) en Charlotte Adigéry (zangeres van WWWater) zijn de curatoren van VALL-EY.

Pukkelpop 2019 vindt plaats van 15 t/m 18 augustus in de Belgische gemeente Hasselt en onder meer Franz Ferdinand, Bullet For My Valentine, Eels, White Lies, Heideroosjes, The National, Good Charlotte, Kraantje Pappie, De Jeugd van Tegenwoordig en Pennywise treden er op.

Tickets voor Pukkelpop 2019 zijn hier verkrijgbaar.Elrow Town Festival

LINE-UP ELROW TOWN AMSTERDAM BEKEND: O.A. 2MANYDJS,...De line-up voor de tweede editie van Elrow Town Amsterdam op zaterdag 7...

Bazart

EERSTE NAMEN VOOR NIEUW FESTIVAL 'AL WAT IK BEMIN'... Op zondag 24 november is Hedon het decor van het nieuwe festival Voor 'Al Wat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.