Nieuw festival in Amsterdam: Pure&Crafted voor motor- en muziekliefhebbers

Pure & Crafted Festival
Nieuw festival in Amsterdam: Pure&Crafted voor motor- en muziekliefhebbers
Door Cartman91 op 28 juni 2019 - 12:33 1 Amsterdam is weer een festival rijker. Van 27 t/m 29 september zal de eerste editie van Pure&Crafted plaatsvinden. Op dit festival draait het om motortochten en custom made motoren aanschouwen. Daarnaast is er ook een wall of death, waar waaghalzen van Ken Fox Troupe met hun vintage motor een steile wand op of af rijden. Uiteraard zal er ook muziek aanwezig zijn, van indie en folk tot singer-songwriter en punk en alle aanverwanten genres.

Dit concept is vanuit Duitsland over komen waaien, waar in 2015 t/m 2017 edities in Berlijn plaatsvonden en in 2018 een 'On The Road' editie. Nu dus voor het eerst in Nederland.

Op muzikaal gebied traden er op de Duitse edities behalve opkomende artiesten ook grote namen op, zoals The Hives, Interpol en The Refused. Of we zulke namen op de eerste Nederlandse editie kunnen verwachten is nog even afwachten. Namen zijn nog niet bekend gemaakt.

Informatie over de kaartverkoop is binnenkort te vinden op de website van Pure & Crafted.Crammerock

ZESTAL NIEUWE NAMEN VOOR CRAMMEROCK MET O.A....Het Belgische Crammerock heeft vandaag een zestal namen aan de line-up...

Pukkelpop3

PAUK KALKBRENNER NAAR PUKKELPOP Terwijl de Duitse DJ Paul Kalkbrenner gisteren (27 juni) nog zijn plaatjes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.