Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Dour Festival en Woo Hah!

review: Dour Festival 2015 - Vrijdag
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Dour Festival en Woo Hah!
Door sjoertb op 11 juli 2019 - 15:38 1 Dit weekend staan er weer genoeg festivals voor de deur om uit te kiezen. Om een beetje het overzicht te behouden stellen wij een tiplijst samen voor de festivals die écht de moeite waard zijn dit weekeinde. Dat maakt het wel zo gemakkelijk! Hieronder het overzicht:

NN North Sea Jazz
12 t/m 14 juli, Rotterdam

Zoals de naam van het festival doet vermoeden begon het ooit als een festival voor de jazzliefhebbers. Tegenwoordig heeft de organisatie het wat breder getrokken, om meer mensen aan te spreken is het erg urban geworden. Naast jazz staan er tegenwoordig ook genres als rap, r&b, soul en hip-hop op het programma. Dit jaar staan onder meer Jamie Cullum, Lauryn Hil, Janelle Monáe, Jonathan Jeremiah, Metropole Orkest, Kamasi Washington en Jacob Banks op het affiche.

Meer informatie via: NN North Sea Jazz


Bospop
12 t/m 14 juli, Weert

Dit is een festival voor de liefhebbers van de klassiekers uit de popmuziek. Op de 39ste editie van dit festival staan onder meer Skunk Anensie, Flogging Molly, Sting, James Morrison, Toto, Joe Jackson, John Fogerty en Living Colour.

Meer informatie via: Bospop


Dour Festival
10 t/m 14 juli, Dour (BE)

Dit Belgische festival heeft een heel gevarieerd programma, van metal tot drum 'n bass en van reggae en ska tot hip-hop en dance. Op het affiche prijken namen als Pendulum, Bonobo, Cypress Hill, Richie Hawtin, Mr. Oizo, Disclosure, Apparat en Skepta.

Meer informatie via: Dour Festival


Valkhof Festival
13 t/m 19 juli, Nijmegen

Een hele week lang feest, wie wil dat niet? Dit gratis toegankelijke festival duurt zeven dagen. Tijdens deze zeven dagen zullen onder meer Mozes and the Firstborn, Fontaines D.C., Zeal & Ardor, Whispering Sons, Snelle, Blanck Mass, Stuff., Viagra Boys, Mattiel en Alfa Mist een optreden geven.

Meer informatie via: Valkhof Festival

WOO HAH!
12 t/m 14 juli, Hilvarenbeek

Een van de grootste hip-hop festivals in Europa 'gewoon' in Beekse Bergen. Tijdens WOO HAH! kan je genieten van onder meer Winne, Skepta, Brockhampton, Schoolboy Q, Jacin Trill, Travis Scott en Jarreau Vandal.

Meer informatie via: WOO HAH!


Festival TREK
12 t/m 14 juli, Amsterdam

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in onze hoofdstad Amsterdam geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.metropool

EERSTE NAMEN VOOR WINTER EDITIE BEERLAND FESTIVAL...Bier en muziek klinkt als een match made in heaven en laat daar ook een...

Down The Rabbit Hole sfeer11

MINISTER GRAPPERHAUS PLEIT VOOR MINDER FESTIVALS OM... Vandaag heeft de minister van Justitie en Veiligheid, Ferdinand Grapperhaus,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.