Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Milkshake Festival en Suikerrock

Sfeer smartphone selfie LL2018
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Milkshake Festival en Suikerrock
Door sjoertb op 25 juli 2019 - 14:59 1 Langzaam aan kruipen we richting augustus toe, wanneer het vaak zomers warm is. Komende week alvast een voorproefje, want met temperaturen tegen de 40ºC wordt het tropisch warm. Met die warmte kan je binnen in de airco gaan zitten, maar je kan er dit weekend ook op uit gaan en van een festival genieten! Dan rijst alleen nog de vraag welk festival? Daar hebben wij een handig overzicht voor, zie hieronder:

Milkshake Festival
27 + 28 juli, Amsterdam
Een dancefestival in het Westerpark te Amsterdam, waar het niet uitmaakt wie of wat je bent; het leven wordt gevierd, of je nou dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank bent. Op het programma staan namen als Melanie C, Merol, Honey Dijon, The Black Madonna en Volvox.

Meer informatie via: Milkshake Festival

Suikerrock
26 t/m 28 juli, Tienen (BE)
De naam van het festival is afgeleid van ‘suikerstad’ Tienen. In deze gemeente ligt de belangrijkste suikerraffinaderij van België. Suikerrock is een muziekfestival in Tienen, België, ontstaan in 1987. Met drie podia, meer dan 50 concerten en meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock een van de grotere Belgische muziekfestivals. Dit jaar staan onder meer Tom Odell, Marco Borsato, Nielson, Bazart, Arsenal, Dimitri Vegas & Like Mike, Tourist LeMC, SONS en Rob de Nijs op het affiche.

Meer informatie via: Suikerrock

Guilty Pleasure Festival
27 + 28 juli, Amsterdam
In het Amsterdamse Gaasperplas kan je genieten van nostalgische, foute liedjes die je stiekem toch wel leuk vindt. Op dit festival hoef je echter niet stiekem mee te zingen, maar kan je dit uit volle borst doen met o.a. Vengaboys, The Partysquad, Yes-R, 2 Brothers On The 4th Floor, Jody Bernal, Donnie en Dries Roelvink.

Meer informatie via: Blues Guilty Pleasure Festival

Heaven Outdoor
27 juli, Vlaardingen
Dit eendagsfestival vind dit jaar alweer voor de vijfde keer plaats. Dit wordt groots gevierd met onder meer Bizzey, Jody Bernal, Freddy Moreira, Ran-D en Dannic.

Meer informatie via: Heaven Outdoor

Fiesta Macumba
27 juli, Amsterdam
Latin dance is wat er op dit festival de klok slaat. Van reggaeton en salsa tot merengue en caribbean beats. Op het podium onder meer Dr Feelgood, Hato, On Fire, Gowtu Soundsystem, Waxfiend en Fiesta Macumba Soundsystem.

Meer informatie via: Fiesta Macumba

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.readingleeds

CRYSTAL FIGHTERS, TOUGH LOVE EN PONTIACMADEDDG NAAR...Vandaag komt de festivalorganisatie van Reading/Leeds Festival naar buiten...

Lowlands 2019

BLOKKENSCHEMA VAN LOWLANDS 2019 BEKEND Het grote puzzelen kan beginnen voor de aankomende editie van Lowlands! De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.