Nieuwe tournee Jon Hopkins langs Brussel en Rewire Festival Den Haag

Jon Hopkins
Nieuwe tournee Jon Hopkins langs Brussel en Rewire Festival Den Haag
Door brittcrooswijk op 09 september 2019 - 11:22 1 Na zijn succesvolle ‘Singularity Tour’, waarmee hij afgelopen zomer onder andere Lowlands en Pukkelpop aandeed, gaat Jon Hopkins weer door Europa met zijn ‘Polarity Tour 2020’. Met deze tour gaat hij onder andere langs Edinburgh, Parijs, Londen, Den Haag en Brussel.

Jon Hopkins maakt een typisch organische sound die steunt op bassen. Hopkins werd in 2013 genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize met zijn vierde plaat ‘Immunity’. In 2018 levere 'Singularity' hem een Grammy-nominatie op voor ‘Best Dance/Electronic Album’.

Jon Hopkins is toegevoegd aan de line-up van het Rewire Festival op 4 april in Den Haag. Meer informatie over het festival vind je op deze pagina.. Op Rewrire speelt Jon Hopkins in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Tickets voor dit concert kosten 32,50 euro en gaan 13 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Met een passe-partout of dagkaart voor het Rewire festival kan je voor 15 euro bij dit concert zijn.

Op woensdag 1 april treedt Jon Hopkins op in het Koninklijk Circus te Brussel. Tickets voor het concert kosten je tussen de €32,70 en de €37,06 en gaan in de verkoop op vrijdag 13 september om 10:00. Tickets voor het concert van Jon Hopkins in het Koninklijk circus in Brussel koop je via deze link.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in.
platoplanet

LINE-UP PLATOPLANET 2019 COMPLEET MET O.A SON MIEUX...De festivalorganisatie van PlatoPlanet heeft vandaag de line-up voor dit jaar...

eilan

DANCEFESTIVAL EILÂN OP TERSCHELLING AFGELAST VANWEGE... Het dancefestival Eilân dat van 12 t/m 15 september op Terschelling had...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.