Pinkpop hint op groot programmanieuws morgen

Pinkpop aankondiging 2020
Pinkpop hint op groot programmanieuws morgen
Door johnnyd op 12 november 2019 - 10:28 1 Pinkpop lijkt nog middenin de jaarlijkse winterslaap te zitten, maar komt morgen waarschijnlijk met groot nieuws. Op het Instagram-account van het festival is een plaatje verschenen met de code 1311191000. De datum van morgen, 10 uur 's ochtends. Zal de eerste headliner voor de editie van 2020 al worden aangekondigd?

Het bericht zorgt voor veel geruchten op social media. Welke grote namen vallen er te verwachten op de 51e editie van het langstlopende festival ter wereld? Rage Against The Machine is weer bij elkaar en toert in 2020, Pinkpop ziet de mannen vast graag weer in Landgraaf spelen.

Green Day is samen met Fall Out Boy en Weezer een week voor Pinkpop in Groningen met de Hella Mega Tour. Andere namen die gonzen zijn de Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam en de Foo Fighters, namen die Jan Smeets jaarlijks op zijn verlanglijstje heeft staan.

Morgen om 10.00 uur zal er meer duidelijk worden. De 51e editie van Pinkpop is van 19 tot 21 juni 2020 in Landgraaf. Over de voorverkoop is nog niks bekend. We houden je natuurlijk op de hoogte als dit veranderd.

Op deze pagina check je al onze Pinkpop 2020 informatie.

Zo zag Pinkpop 2019 eruit:


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Into The Grave news

INTO THE GRAVE KOMT MET DRIETAL THRASH-BANDSZojuist maakt de organisatie drie nieuwe namen bekend van het Into The Grave...

Paaspop 2020 news

PAASPOP KOMT MET LAUNCHPARTY IN SCHIJNDEL Het duurt nog even voordat Paaspop plaatsvindt in Schijndel. Voor die tijd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.