A$AP Rocky eerste headliner Dour Festival 2020

review: Lowlands 2019 - Zondag A$AP Rocky
A$AP Rocky eerste headliner Dour Festival 2020
Door johnnyd op 26 november 2019 - 12:32 1 Het Belgische Dour Festival heeft de eerste naam voor de 2020-editie bekend gemaakt. Rapper A$AP Rocky zal de zaterdag van het festival headlinen. Dour wordt van 15 tot en met 19 juli 2020 gehouden. De voorverkoop start op vrijdag 6 december om 10.00 uur.

Vorig jaar zou A$AP Rocky ook al op Dour spelen maar toen zat hij vast in een Zweedse gevangenis vanwege een veelbesproken opstootje dat hem op een aanklacht van mishandeling kwam te staan. Hij zat bijna een maand in voorarrest, zelfs de Amerikaanse president Donald Trump drong aan op zijn vrijlating.

A$AP Rocky brengt binnenkort zijn vierde album 'All Smiles' uit. De eerste twee behaalden de eerste plaats van de Amerikaanse hitlijst, het voorlopig laatste album 'Testing' verscheen in 2018.

Er is verder nog weinig bekend over de 2020-editie van Dour. A$AP Rocky is de enige naam die is vrijgegeven, vrijdag 6 december begint de voorverkoop.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop voor Dour 2020 begint? Stel deze dan hier in.
Jera On Air1

EERSTE HEADLINER OP JERA ON AIR 2020: THE OFFSPRING Vandaag maakt de organisatie van Jera On Air de eerste headliner bekend. Op...

Thomas Azier

28 NIEUWE NAMEN VOOR ESNS 2020, O.A. DAVINA MICHELLE... Eurosonic Noorderslag heeft vandaag 28 nieuwe namen bekend gemaakt voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.