Eerste headliner op Jera On Air 2020: The Offspring

The Offspring
Eerste headliner op Jera On Air 2020: The Offspring
Door brittcrooswijk op 26 november 2019 - 12:57 1 Vandaag maakt de organisatie van Jera On Air de eerste headliner bekend. Op vrijdag 26 juni zal The Offspring optreden op het festival. De organisatie hoopt nog voor Sinterklaas een stuk of tien bands naar buiten te brengen en nog tien in de kerstperiode.

De Amerikanen produceerden in de jaren negentig de ene hit na de andere hit. Bekende hits zijn ‘Why don’t you get a job?’, ‘Self Esteem’ en ‘The Kids Are Alright’. Hun grootste succes behaalden ze in 1999 met hun hit ‘Pretty Fly (For a White Guy)’. Hiermee stonden ze een aantal weken in de hitlijsten. The Offspring speelde voor het laatst in Nederland op Pinkpop 2018. De Lokerse Feesten in Vlaanderen werden nog in 2019 door de band aangedaan.

Jera On Air vindt plaats van donderdag 25 t/m zaterdag 27 juni in Ysselsteyn te Limburg. Combi-tickets kosten €95,- en de camping kost €20,-. De Kaarten zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets voor Jera On Air 2019 in Ysselsteyn, Limburg koop je via deze link.

Nothing But Thieves

THE KILLERS EN NOTHING BUT THIEVES NAAR DUITSE...De Duitse zusterfestivals Southside en Hurricane hebben meer dan twintig...

 A$AP Rocky

A$AP ROCKY EERSTE HEADLINER DOUR FESTIVAL 2020 Het Belgische Dour Festival heeft de eerste naam voor de 2020-editie bekend...

REACTIES

Avatar Jninez
do 28 nov 2019 00:50

Jninez Oh nice! Ik ben benieuwd naar de rest.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.