The Killers en Nothing But Thieves naar Duitse Southside/Hurricane-festival in Pinkpop-weekend

Nothing But Thieves
The Killers en Nothing But Thieves naar Duitse Southside/Hurricane-- festival in...
Door johnnyd op 26 november 2019 - 13:50 1 De Duitse zusterfestivals Southside en Hurricane hebben meer dan twintig nieuwe namen bekend gemaakt. Onder meer The Killers, Nothing But Thieves en Bad Religion spelen in het weekend van 19 tot en met 21 juni op de Duitse festivals. Saillant detail: dat is hetzelfde weekend als Pinkpop.

Southside en Hurricane hebben nagenoeg dezelfde line-up, zoals het Vlaamse Torhout-Werchter dat vroeger ook had.

Eerder werden al Kings Of Leon, Twenty One Pilots en Martin Garrix voor de festivals bekendgemaakt. Southside vindt plaats in het Gewerbepark bij Neuhausen ob Eck, ongeveer anderhalf uur onder Stuttgart in het zuiden van Duitsland. Hurricane wordt gehouden in Scheeßel, in de buurt van Bremen.

Voor Pinkpop-watchers is de line-up van Southside/Hurricane dus interessant om in de gaten te houden. Heeft Jan Smeets er met The Killers wellicht weer een headliner in Landgraaf bij? Nothing But Thieves is in ieder geval al bevestigd voor Pinkpop.

Tickets zijn via de websites van Southside en Hurricane te verkrijgen en kosten ongeveer 189 euro.

jon hopkins

REWIRE KONDIGT EERSTE NAMEN VOOR TIENDE EDITIE IN...Tot nu toe was alleen bekend dat Jon Hopkins in het kader van het...

Jera On Air1

EERSTE HEADLINER OP JERA ON AIR 2020: THE OFFSPRING Vandaag maakt de organisatie van Jera On Air de eerste headliner bekend. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.