Werchter Boutique pop-up met Billie Eilish gaat niet door; Concert verplaatst naar Sportpaleis

review: Pukkelpop 2019 - zondag Billie Eilish
Werchter Boutique pop-up met Billie Eilish gaat niet door; Concert verplaatst naar...
Door RobZ op 29 november 2019 - 11:321Eind september werd bekend dat Billie Eilish in 2020 met haar 'Where Do We Go?' tour naar de Ziggo Dome en het Werchter festivalpark zou komen. Dit laatste in het kader een extra dag Werchter Boutique (pop-up). Vandaag wordt bekend dat dit optreden van Billie Eilish geen doorgang kan vinden.

De Belgische federale politie heeft niet genoeg capaciteit om de veiligheid van Werchter Boutique (pop-up) te garanderen, omdat zij ook actief is op Tomorrowland en Dour Festival op 19 juli. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt daarom geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

Als alternatief geeft Billie Eilish op zondag 19 juli een concert in het Sportpaleis van Antwerpen. FINNEAS zal aantreden als opening act. De ticketverkoop voor het concert van Billie Eilish in Antwerpen start op zaterdag 7 december. Tickets voor Billie Eilish in het Sportpaleis koop je via deze link. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticket-reminder in. Een kaartje voor dit concert van Billie Eilish kost je 89 euro.

Hello Festival 2020 news

EERSTE NAMEN VOOR HELLO FESTIVAL IN EMMEN MET O.A....Hello Festival in Emmen, voorheen bekend als Retropop, heeft voor de komende...

Roadburn 2020 news

ROADBURN KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A. ALCEST,... Er zijn nieuwe namen aan de line-up van Roadburn Festival toegevoegd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.