Billie Eilish eerste bevestiging voor Pukkelpop 2023

review: Lowlands 2019 - Zaterdag Billie Eilish
Billie Eilish eerste bevestiging voor Pukkelpop 2023
Door RobZ op 01 februari 2023 - 11:11 1 De eerste headliner voor Pukkelpop is bekend. Billie Eilish komt naar het festivalterrein in Kiewit op vrijdag 18 augustus. Pukkelpop 2023 gaat plaatsvinden op 17, 18, 19 en 20 augustus.

In 2019 stond Billie Eilish ook al op de mainstage van Pukkelpop. Ze werd daarheen vehuisd nadat ze aanvankelijk voor de Dance Hall geprogrammeerd stond. Billie Eilish, amper 21, wordt de jongste headliner die Pukkelpop ooit heeft gehad.

Frederik Luyten, woordvoerder Pukkelpop:
“Billie’s back! Ja, we zijn zó trots dat ze opnieuw naar Pukkelpop komt, zeker omdat ze maar een handvol Europese festivals doet deze zomer. Dit is trouwens haar enige show in België. Wie er in 2019 bij was, herinnert zich ongetwijfeld nog de gigantische volkstoeloop voor het hoofdpodium, echt ongezien voor een zondagnamiddag bij klaarlichte dag. Kippenvel!”

Donderdag en vrijdag licht Pukkelpop opnieuw een tipje van de sluier wat betreft hun line-up. Informatie over de kaartverkoop van Pukkelpop 2023 volgt ook binnenkort. Op onze Pukkelpop 2023 pagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Billie Eilish

EERSTE NAMEN LOWLANDS 2023: O.A. BILLIE EILISH,...Op 18, 19 en 20 augustus is Lowlands terug in Biddinghuizen. De eerste 39...

Kralingse Bos Festival

KONINGSDAGFESTIVAL KRALINGSE BOS STRIKT O.A. NINA... Op Koningsdag, 27 april, is het al jaren groot feest in het Kralingse Bos....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.