Massive Attack en The National naar Best Kept Secret 2020

The National
Massive Attack en The National naar Best Kept Secret 2020
Door larissapronk op 04 december 2019 - 14:17 1 Best Kept Secret kondigt de eerste twee headliners aan voor hun 2020 editie. Zo laten ze vandaag weten dat Massive Attack en The National aanwezig zullen zijn op het festival. De komende maanden zal de rest van het programma worden onthuld.

The National komt op Best Kept Secret 2020 vieren dat hun succesvolle album 'High Violet' tien jaar geleden uitkwam. In 2018 stond the National ook al op het festival in Hilvarenbeek. Afgelopen zomer deed the National Pukkelpop en Lowlands aan.

Massive Attack doet in de zomer van 2020 een beperkte Europese tournee. De band is erg bezig hun impact op het klimaat (en dus CO2 uitstoot) tot een minimum te beperken. Ze werken hiervoor samen met wetenschappers. Massive Attack geeft in Liverpool hun eerste 'super-low carbon show'. Hier vind je meer informatie over dit intitiatief.

Best Kept Secret is een Nederlands muziekfestival dat voor de achtste keer plaatsvindt in Hilvarenbeek. Van 12 tot en met 14 juni zullen er artiesten te zien zijn die voornamelijk indie, folk, hiphop en elektronische muziek maken. Elk jaar bestaat het programma uit een aantal grote namen en veel nieuwere acts.

Tijdens de vorige edities waren grote namen als Arctic Monkey, Elbow, George Ezra, James Blake, Macklemore en Two Door Cinema Club te zien. Afgelopen jaar bezochten twee fotografen en een recensent van Festivalinfo Best Kept Secret. Dat leverde dit verslag op.

Dagtickets voor Best Kept Secret 2020 gaan €89,- kosten en een weekendticket met camping kost je 189 euro. Zoals je van ons gewend bent zetten we alle verschillende tickets voor je op een rijtje:

Dagticket Best Kept Secret vrijdag 12 juni - 89 euro
Dagticket Best Kept Secret zaterdag 13 juni - 89 euro
Dagticket Best Kept Secret zondag 14 juni - 89 euro
Weekendticket Best Kept Secret excl. camping - 174 euro
Weekendticket Best Kept Secret incl. camping - 189 euro
Als je tien weekendkaarten met camping koopt, dan kan je een korting van 10 euro per ticket krijgen. Group discount voor campingbezoekers: 10 tickets met €10 korting per ticket

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Best Kept Secret begint.
Rock Werchter 2020 news1

DERDE NAAM VOOR ROCK WERCHTER BEKEND: SYSTEM OF A DOWNGroot Werchter nieuws vandaag: Het festival maakt de derde naam bekend! Na...

Jera On Air 2019 news

JERA ON AIR MAAKT LIJST MET NAMEN BEKEND O.A.... Het Limburgse rockfestival Jera On Air maakte eerder nog bekend dat The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.