Eerste namen voor laatste editie Suikerrock: White Lies en The Sisters of Mercy

review: White Lies - 19/02 - Doornroosje White Lies
Eerste namen voor laatste editie Suikerrock: White Lies en The Sisters of Mercy
Door Cartman91 op 06 december 2019 - 13:18 1 Het Belgische Suikerrock brengt zowel goed als slecht nieuws. Om met het goede nieuws te beginnen: voor de 34ste editie zijn zojuist de eerste namen bekend gemaakt. Het gaat dan om White Lies en The Sisters of Mercy. Meer namen volgens spoedig.

Daarnaast zijn de eerste kaarten al in de voorverkoop gegaan, zowel combitickets als dagkaarten. Combitickets (voor vier dagen) kan je met vroegboekkorting aanschaffen voor dezelfde prijs (97 euro) als vorig jaar met de vroegboekkorting (toen voor drie dagen). Deze prijs geldt echter tot 5 januari om middernacht. De dagkaarten voor de vrijdag zijn ook al in de voorverkoop gegaan.

Rest ons nog het slechte nieuws: Suikerrock houdt op te bestaan! De 2020 editie zal de laatste zijn. De plannen van de Belgische gemeente Tienen komen niet overeen met die van de festivalorganisatie, die duidelijk laat weten daar teleurgesteld in te zijn. Hierdoor is de organisatie genoodzaakt om er een punt achter te zetten, waardoor het 34 jaar oude festival op houdt te bestaan. Het voordeel is wel dat je nog één keer kan genieten van het festival, want zoals het festival laat weten "We’re going out with a bang!"

De laatste editie van Suikkerock vindt plaats van 30 juli t/m 2 augustus.Suzanne Vega news

CONCERT SUZANNE VEGA IN MINARD SNEL UITVERKOCHT,...De New-Yorkse singer-songwriter Suzanne Vega zou met een tour naar...

Kakkmaddafakkanews

VERA, MELKWEG, TRIX EN PAASPOP VOOR KAKKMADDAFAKKA De Noorse formatie Kakkmaddafakka brengt altijd een hoop energie met zich...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.