Vera, Melkweg, Trix en Paaspop voor Kakkmaddafakka

review: Welcome To The Village 2019 - zaterdag Kakkmaddafakka
Vera, Melkweg, Trix en Paaspop voor Kakkmaddafakka
Door Cartman91 op 06 december 2019 - 12:47 1 De Noorse formatie Kakkmaddafakka brengt altijd een hoop energie met zich mee door een mix van indiepop, disco, jazz en funk. Onlangs is de nieuwe single Baby uitgebracht. Met het nieuwe werk gaat de groep op tour door Europa, Nederland en België worden niet overgeslagen.

Op 10 april staat de band eerst in Vera te Groningen, de volgende dag is de Melkweg aan de beurt. 16 april komt Kakkmaddafakka naar Trix in Antwerpen, maar daarvóór treden ze eerst nog op tijdens het Paaspop festival in Schijndel (12 april).

Voor dit festival waren eerder al namen bekend gemaakt. Onder meer Hatebreed, Di-rect, Lamb of God, Josylvio, Bizzey, Suzan & Freek, The Streets en Snelle geven een optreden. Paaspop vindt plaats van 10 t/m 12 april. Een combiticket (incl. servicekosten) kost je 149 euro.

Kaarten voor de concerten kost je tussen de 17,50 en 20,15 euro, allen inclusief servicekosten. De ticketlinks vind je hierboven bij de genoemde podia.


Suikerrock 2020 news

EERSTE NAMEN VOOR LAATSTE EDITIE SUIKERROCK: WHITE...Het Belgische Suikerrock brengt zowel goed als slecht nieuws. Om met het...

Mañana Mañana 2019 news

MAÑANA MAÑANA KOMT MET EERSTE BEVESTIGINGEN O.A. THE... Op 18, 19, 20 en 21 juni is het weer tijd voor Mañana Mañana. Volgens eigen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.