Veertien nieuwe namen en ESNS showcase voor Grasnapolsky 2020

Kieff
Veertien nieuwe namen en ESNS showcase voor Grasnapolsky 2020
Door RobZ op 24 december 2019 - 12:18 1 Op 6, 7 en 8 maart is het tijd voor de zevende editie van het Grasnapolsky festival in voormalig strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda te Noordoost-Groningen. Vandaag maakt het festival bekend dat 4b2m, Brad Stank, Ciao Lucifer, Conjunto Papa Upa, GENTS, KIEFF, Leo Svirsky, NOIR, Opera Alaska, Pet Deaths, Vera Siemons, Wasuremono, WATERBOLK en WUBBO & BENZ zijn toegevoegd aan het programma van festival Grasnapolsky.

Eerder waren al onder andere Meetsysteem, Jo Goes Hunting, la loye en LO-FI LE-VI voor Grasnapolsky 2020 bevestigd. Hier vind je een overzicht van alle Grasnapolsky 2020 namen tot nu toe.

De kaartverkoop voor Grasnapolsky is al begonnen. Een weekendticket voor het festival kost 99 euro. Via deze link koop je tickets voor Grasnapolsky 2020.

Op zaterdag 18 januari geeft de organisatie van Grasnapolsky een voorproefje van het festival tijdens ESNS in Groningen. In The Dog's Bollocks treedt tussen 15:30 en 19:00 uur een greep uit de line-up van het festival op in uitgeklede setting onder de noemer 'Grasnapolsky Presents'. O.a. la loye, Meetsysteem en kunstenaar Lauwe Noordhof staan op het programma. 'Grasnapolsky Presents' is voor iedereen gratis toegankelijk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieftickets5

TICKETMASTER EN LIVE NATION (AMERIKA) VINDEN...Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2020 maar...

Coachella news

HEADLINERS COACHELLA BEKEND GEMAAKT MET O.A. RAGE... Het Californische Coachella festival heeft vandaag maar liefst drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.