Stormzy naar Dour Festival 2020

Stormzy
Stormzy naar Dour Festival 2020
Door larissapronk op 07 januari 2020 - 12:44 1 Het Belgische Dour-festival heeft Stormzy aan het affiche toegevoegd. Eerder werden A$AP Rocky, Angèle, Nekfeu, Sven Väth, Chronixx, Floating Points, Dirtyphonics en Yves Tumor al aangekondigd voor de 2020 editie. Dour is dit jaar van 15 tot en met 19 juli 2020 in Dour.

Stormzy is een Britse rapper en singer-songwriter. Hij brak door in 2015 en is uitgegroeid tot een van bekendste rappers van de wereld. Op 13 december kwam Stormzy's meest recente album 'Heavy Is The Head' uit. Op dit album zijn samenwerkingen te horen met artiesten als Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 en YEBBA. De single 'Vossi Bop' is al meer dan 140 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Een dagticket kost €65,- en een vijf dagen ticket €160,-. Kaarten zijn al verkrijgbaar. Tickets voor Dour Festival 2020 koop je hier.

Tijdens voorafgaande jaren waren grote namen als Bon Iver, Pet Shop Boys, ODESZA, Mura Masa, Disclosure en Tyler, The Creator te zien.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kraak & Smaak

NIEUW FESTIVAL WE ALL LOVE HOUSE MUSIC OP THUISHAVENEr komt een nieuw house-festival op het Amsterdamse Thuishaven-terrein. We...

Massive Attack 13

MASSIVE ATTACK GAAT IN 2020 MET DE TREIN OP TOURNEE Massive Attack maakte vorig jaar al bekend dat de band in 2020 zo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.