Punk In Drublic Festival van NOFX naar Boom in België

review: Jera On Air 2018 - Zaterdag NOFX
Punk In Drublic Festival van NOFX naar Boom in België
Door johnnyd op 04 februari 2020 - 13:55 1 NOFX-frontman Fat Mike heeft tien Europese data voor zijn rondreizende Punk In Drublic-Festival aangekondigd. Op zaterdag 16 mei strijkt het spektakel in De Schorre bij het Belgische Boom neer. Onder meer Frank Turner & The Sleeping Souls, Me First And The Gimme Gimmes en NOFX komen er optreden.

Ook de legendarische hardcore punkband Circle Jerks zou optredens in Europa doen, maar de naam ontbreekt vooralsnog op de poster van de Vlaamse editie. De band is voor het eerst sinds tien jaar weer bij elkaar.

Punk In Drublic zou op 16 mei eigenlijk in het Franse Metz worden gehouden, maar die editie is afgelast. In plaats daarvan komt het spektakel nu naar recreatiegebied De Schorre in Boom.

Dit zijn de op dit moment bevestigde namen voor Punk In Drublic in Boom:NOFX, Frank Turner & The Sleeping Souls, Me First And The Gimme Gimmes, Face To Face, Comeback Kid, Pulley en Days N Daze.

Early bird-tickets voor Punk In Drublic kosten €52.60, als die op zijn gaan de kaarten voor €57.73 weg. Ze zijn al in de verkoop, hier kun je voor een Punk In Drublic-ticket terecht.


Stadsfestival Hoogeveen

DANNY VERA, SUZAN & FREEK, LIL KLEINE EN MEER NAAR...De eerste namen van de line-up voor Stadsfestival Hoogeveen zijn...

Mysteryland5

NIEUWE NAMEN VOOR MYSTERYLAND O.A. ARMIN VAN BUUREN,... Er zijn meer dan 300 acts bevestigd voor Mysteryland. Armin van Buuren is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.