Nieuwe namen voor Mysteryland o.a. Armin van Buuren, Sven Väth en Snelle

review: A State of Trance 2018 DJ Armin van Buuren
Nieuwe namen voor Mysteryland o.a. Armin van Buuren, Sven Väth en Snelle
Door brittcrooswijk op 04 februari 2020 - 12:21 1 Er zijn meer dan 300 acts bevestigd voor Mysteryland. Armin van Buuren is aanwezig om het festival af te sluiten. Mysteryland staat garant voor een afspiegeling van de huidige elektronische muziek. Er zijn optredens te zien op maar liefst 17 stages.

Onder andere de volgende artiesten staan op Mysteryland: Armin van Buuren, Snelle, Sven Väth, Kölsch, DJ Koze, Carlos Valdez, ROD, Sandrien, Sefa, Psycho, Funk, D-Block & S-te-Fan, Vini Vici, Ronnie Flex & Deuxperience, Bizzey, Afro Bros en Tabitha. De volledige line-up is te vinden op de festivalpagina van Mysteryland.

Mysteryland vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €99,50. Tickets voor Mysteryland 2020 zijn verkrijgbaar via deze link.NOFX

PUNK IN DRUBLIC FESTIVAL VAN NOFX NAAR BOOM IN BELGIËNOFX-frontman Fat Mike heeft tien Europese data voor zijn rondreizende Punk...

the chemical brothers5

LOWLANDS MAAKT EERSTE 55 NAMEN BEKEND: O.A. CHEMICAL... Lowlands heeft vandaag de eerste 55 namen bekendgemaakt voor de aankomende...

REACTIES

geen avatar
di 04 feb 2020 15:27

eatsleeprave.. Wat doet nederhop op een house festival?

 0
Avatar RobZ
di 04 feb 2020 20:53

RobZ De nieuwe lichting NL hiphopsterren, die spelen overal :)

eatsleepraverepeat schreef:
Wat doet nederhop op een house festival?

 -1
geen avatar
wo 05 feb 2020 01:39

eatsleeprave.. Rob jij weet dat historyland een house festival is? Dat zouden ze op tomorrow weer niet doen! Ja omdat ze overal al spelen, hoeft het niet meer dus...Met alle respect voor snelle. Maar Ronnie Flex en het antwoord op je vraag is ja, ja, ja , ja , ja....horen niet samen met Sven Väth te staan.Het failliet van id&t zo.

 0
Avatar RobZ
wo 05 feb 2020 15:37

RobZ Grote dancefestivals moeten ook doorontwikkelen. Ze programmeren waar hun publiek enthousiast van wordt. En dat is op dit moment zeer zeker ook NL hiphop. Had je waarschijnlijk gemist, maar op Tomorrowland staan dit jaar De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites.

eatsleepraverepeat schreef:
Rob jij weet dat historyland een house festival is? Dat zouden ze op tomorrow weer niet doen! Ja omdat ze overal al spelen, hoeft het niet meer dus...Met alle respect voor snelle. Maar Ronnie Flex en het antwoord op je vraag is ja, ja, ja , ja , ja....horen niet samen met Sven Väth te staan.Het failliet van id&t zo.

 0
geen avatar
vr 07 feb 2020 01:03

eatsleeprave.. Onzin natuurlijk Rob. Een ambient area zou nog wel kunnen, een hardcore zelfs nog. Maar urban kom op. En doorontwikkelen? Nee doodontwikkelen. Alles voor het geld en de kids...Ja, ja, ja ,ja ja...lekker diepgaande teksten ook. Sinds wanneer is Bizzey house? Jij zegt het al dance...dat is geen nederhop. Bubbling en al die andere reaggaton meuk. Straks latin pop? Of K-pop, binnen het kader van ontwikkelen? De jeugd is al wat meer house qua beats...Snelle tja hahaha lachekkend. Goed dat ik al jaren niet meer ga, en er tegenwoordig nog redelijk veel keus overblijft. Vroeger was dit uit den boze bij Id-t. Maar die zijn ook overgenomen door Amerikaanse investeerders. Indian Summer vind jij wellicht ook lekker doorontwikkeld...Van Prodigy en Underworld naar urban en Hollands talig...Binnen het kader van de popi jopie uithangen. Nee Rob wij verschillen voor 'n x van mening hierover. Klopt ik had de tomorrow line up gemist, zelfs mij ontgaat wel eens iets. ;-) Maar wat voegt een act nog toe, als die al overal staat dan Rob?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.