Weer nieuwe namen voor Sjock o.a. New Bomb Turks, Dropkick Murphys en Oh Sees

Dropkick Murphys Al Barr
Weer nieuwe namen voor Sjock o.a. New Bomb Turks, Dropkick Murphys en Oh Sees
Door Kalekidan1803 op 12 februari 2020 - 10:47 1 Er zijn nieuwe nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up van Sjock festival 2020. Het festival is te bezoeken vanaf 10 tot en met 12 juli op het Poeyelheide in Gierle (Lille) in België.

De nieuwe toevoegingen voor het festival zijn New Bomb Turks, Dropkick Murphys, Oh Sees, Voodoo Swing, This Means War, Dry Riverbed Trio en Stiff Richards. Hierdoor wordt de line-up voor de 45e editie wat completer.

Eerder waren er al een aantal namen bekend gemaakt voor het festival, zoals Social Distortion, The Blasters en Agnostic Front. Op deze pagina vind je de namen die eerder bekend zijn gemaakt.

Meer namen waaronder ook headliners worden binnenkort bekend gemaakt. De Early Bird tickets zijn uitverkocht en binnenkort volgt er een nieuwe ticketverkoop.

Basement Jaxx

NIEUWE NAMEN DAUWPOP O.A. BASEMENT JAXX, EEFJE DE...Zojuist zijn er nieuwe namen bekendgemaakt voor Dauwpop . Het festival is te...

Sean Paul news

SEAN PAUL KOMT NAAR REGGAE LAKE FESTIVAL IN AMSTERDAM Sean Paul geeft op zondag 23 augustus een optreden tijdens het Reggae Lake...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.