Nieuwe namen Dauwpop o.a. Basement Jaxx, Eefje de Visser, Bökkers en meer

dauwpop_barn
Nieuwe namen Dauwpop o.a. Basement Jaxx, Eefje de Visser, Bökkers en meer
Door Kalekidan1803 op 12 februari 2020 - 11:33 1 Zojuist zijn er nieuwe namen bekendgemaakt voor Dauwpop. Het festival is te bezoeken op 21 mei (hemelvaartsdag). Kaartverkoop voor het festival is al aan de gang.

De nieuwe golf aan namen bestaat uit Basement Jaxx Eefje de Visser, Goldband, Gotu Jim, WIES, Klangstof, Sports Team, Lime Cordiale, Heavy Lungs, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Bökkers, Drukwerk, Ashafar, Cho en Outsiders.

Eeerder heeft het festival de komst van Kensington, Wolfmother en Snelle & Lieve Jongens Band en meer al bekend gemaakt. Op dit artikel vind je de overige bekend gemaakte artiesten. Samen met de nieuwe namen is er al een groot deel voor de line-up onthuld.

Kaartjes voor het festival kosten €59,50. De mogelijkheid om met een CJP kaart korting te krijgen is er en zijn er tickets voor kinderen beschikbaar. Via de onderstaande links kan je de juiste ticket(s) bestellen.

Dauwpop 2020
Dauwpop 2020 CJP-ticket
Dauwpop 2020 Kinderticket
Dauwpop 2020 Campingticket
Dauwpop 2020 ParkeerticketGa je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2020 news

LOWLANDS IS OP ZOEK NAAR ONDERZOEKSVOORSTELLEN VOOR...Studiebollen kunnen hun hersenen weer laten kraken voor Lowlands Science. Het...

Dropkick Murphys logo

WEER NIEUWE NAMEN VOOR SJOCK O.A. NEW BOMB TURKS,... Er zijn nieuwe nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up van Sjock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.