Balthazar en The Libertines naar de Lokerse Feesten in België

review: Balthazar - 14/02 - Maassilo Balthazar (Be)
Balthazar en The Libertines naar de Lokerse Feesten in België
Door Kellyvermeer op 18 februari 2020 - 10:30 1 De Lokerse Feesten in België hebben twee nieuwe headliners bekendgemaakt. Voor 6 augustus zijn Balthazar en The Libertines aan het programma toegevoegd.

Eerder werd de komst van Lionel Richie, Black Eyed Peas, Snow Patrol, Sum 41, Flogging Molly en Bad Religion aangekondigd. Meer nieuwe namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Balthazar is een indierockgroep die bestaat uit Maarten Devoldere, Jinte Deprez, Simon Casier, Michiel Balcaen en Thijs Delbeke. De bandleden van Balthazar komen uit de omgeving van Kortrijk en Gent en de band heeft in gestaag tempo weten uit te groeien tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België.

The Libertines is een rockband uit Engeland die rond 2002 met hun debuutalbum 'Up The Bracket' doorbrak. Drugsperikelen van vooral frontmannen Pete Doherty en Carl Barât dreven The Libertines al snel uiteen, maar sinds 2014 is de band weer actief.

De 46e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2020 gehouden in Lokeren, Oost Vlaanderen. De tickets kosten tussen de €39 en de €53 euro. Koop hier je tickets voor de Lokerse Feesten.
Ellie Goulding

PINKPOP VOEGT ELLIE GOULDING, FRENNA EN MEER TOE AAN...Pinkpop heeft vier nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Voor de vrijdag...

Eventim news2

MEER TICKET-AANBIEDERS GAAN SERVICEKOSTEN... In 2019 kwam Ticketmaster met het nieuws naar buiten dat ze naast de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.