Duinrell organiseert nieuw muziekfestival 'One Two Tribute Festival'

Duinrell
Duinrell organiseert nieuw muziekfestival 'One Two Tribute Festival'
Door Kellyvermeer op 25 februari 2020 - 11:25 Op zondag 10 mei vindt de eerste editie van het One Two Festival plaats. Pretpark Duinrell wordt omgetoverd tot een groot festivalterrein met verschillende tributebands, foodtrucks en natuurlijk zijn de attracties ook geopend.

De line-up bestaat uit verschillende tributebands die een ode brengen aan bekende popsterren. De volgende tributebands zijn aangekondigd ABBA Tribute, The Clarks, Amy Winehouse imitator Merante van Amersfoort, een Michael Bublé imitator, Jeroen Hazes en Tina Turner tribute Mary Amora. Alle acts behalve de ABBA Tribute en The Clarks worden begeleid door de Candy Angels band.

Zondag 10 mei staan er twee podia waar de Tribute-bands afgewisseld van elkaar spelen van 12:00 tot 18:00 uur. De attracties zijn vanaf 10:00 uur open. Tickets kosten € 24,95.

Koop hier je tickets voor het 'One Two Tribute' Festival. Bezoekers hebben ook de keus om de tickets uit te breiden met toegang tot het Tikibad (open tot 22:00 uur) of met een verblijf op Duinrell. Kinderen tot 2 jaar en Duinrell-abonnementhouders hebben gratis toegang.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



zwangere guy

ZWANGERE GUY, CLOUSEAU EN GOOSE NONSTOP NAAR ROCK...Het Vlaamse Rock Zottegem heeft de eerste vijf namen bekendgemaakt voor de...

Lokerse Feesten news

NIEUWE NAMEN VOOR DE LOKERSE FEESTEN O.A. ANDRÉ... De Lokerse Feesten in België hebben drie nieuwe acts aan het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.