Diverse Belgische media komen met Drive-in Festival

Rock Werchter
Diverse Belgische media komen met Drive-in Festival
Door Cartman91 op 06 mei 2020 - 15:52 1 Het festivalseizoen in Europa (waaronder dus in Nederland en België) gaat deze zomer zoals bekend niet door vanwege het Corona-virus. In België hebben een aantal media een alternatief bedacht om alsnog een festival te kunnen organiseren.

De Morgen, Humo en radiozender Willy kwamen met het idee om een drive-in festival te organiseren. Het idee is dat Belgische acts op een podium optreden en dat bezoekers in hun auto het (festival)terrein op rijden en op die manier Corona-proof van het optreden kan genieten. Het is de bedoeling dat zo een drive-in festival vier keer gehouden wordt, in juli en augustus. Al zijn details over hoe, waar en wanneer precies nog onbekend.

De organisatoren komen met dit initiatief behalve de bezoekers ook de (Belgische) muziekindustrie tegemoet.

In Denemarken en Duitsland gingen ze België al voor, in Denemarken werd er al een drive-in concert georganiseerd. In Duitsland was er al een drive-in bioscoop.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross sfeer6

CONCERTZALEN VANAF 1 JUNI OPEN VOOR MAXIMAAL 30...Gisteravond gaven premier Rutte en minister de Jonge een persconferentie...

Wacken Open Air 2021 news1

WACKEN OPEN AIR STELT FESTIVAL UIT NAAR 2021 Het Duitse festival Wacken Open Air is de volgende in de lijn van uitgestelde...

REACTIES

geen avatar
ma 11 mei 2020 04:21

eatsleeprave.. Leuk dit! Alleen in Nederland geven ze voor niets meer toestemming in de toekomst want met 3 man is er al een samenscholing. Bizar, maar de mensen ook jullie stemden er mede zelf voor.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.