Wacken Open Air stelt festival uit naar 2021

Wacken Open Air 2021 news_groot
Wacken Open Air stelt festival uit naar 2021
Door Cartman91 op 01 mei 2020 - 14:09 1 Het Duitse festival Wacken Open Air is de volgende in de lijn van uitgestelde festivals wegens de Corona-crisis.

Wacken zou plaatsvinden van 30 juli t/m 1 augustus, maar vanwege de maatregelen omtrent het virus (evenementen in Duitsland zijn t/m 31 augustus verboden) kan dit festival niet doorgaan.

Inmiddels heeft het festival een nieuwe datum in 2021 gevonden, dan zal het festival van 29 t/m 31 juli gehouden worden.

Dit jaar zouden onder meer Slipknot (voor de eerste keer), Judas Priest, Amon Amarth, Dropkick Murphys, Static-X, While She Sleeps, Devin Townsend, Annihilator en At The Gates een optreden geven. Of de line-up mee verhuist naar volgend jaar is onbekend.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig tot de volgende editie, mocht de nieuwe datum niet schikken dan kan je kaarten retourneren voor een voucher. Kaarthouders krijgen bericht via de mail. Waaronder over de keuze of je de waarde van de ticket in geld terug wil krijgen of een voucher. Deze keuze zal je voor 20 mei bekend moeten maken via een formulier die tickethouders dus via de mail krijgen. Mocht je kiezen voor teruggave van geld dan wordt je vanaf half juni terugbetaald.

Uiteraard kan je ook gewoon een kaartje kopen voor de 2021 editie.Sfeer Camping1

DIVERSE BELGISCHE MEDIA KOMEN MET DRIVE-IN FESTIVALHet festivalseizoen in Europa (waaronder dus in Nederland en België) gaat...

Open'er Festival news7

NIEUWE DATUM VOOR OPEN'ER FESTIVAL IN POLEN In de serie uitgestelde festivals is het nu de beurt aan het Poolse Open'er...

REACTIES

Avatar skabuoy
vr 01 mei 2020 16:43

skabuoy Een jaar langer wachten op Wacken. Valt dat ook onder metaalmoeheid?

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.