Nieuwe datum voor Open'er Festival in Polen

Kendrick Lamar
Nieuwe datum voor Open'er Festival in Polen
Door Cartman91 op 29 april 2020 - 13:44 1 In de serie uitgestelde festivals is het nu de beurt aan het Poolse Open'er Festival. Dit jaar zou het festival plaatsvinden van 1 t/m 4 juli, maar door de Corona-crisis is het onmogelijk om het door te laten gaan.

Daarom is er voor gekozen om het festival uit te stellen naar 2021, om precies te zijn van 30 juni t/m 3 juli. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor volgend jaar, met uitzondering van Fantix en early bird tickets. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen, dan wordt aangeraden om de tickets te retourneren in ruil voor vouchers. Vanaf 1 juli aanstaande kan je kaartjes kopen voor volgend jaar, mocht je nog geen kaartje hebben. Over de ticketprijzen is nog niks bekend.

Dit jaar zouden onder meer The Cure, The Chemical Brothers, Foals, Seasick Steve, Twenty One Pilots, Taylor Swift, Kendrick Lamar, Michael Kiwanuka en Martin Garrix een optreden geven. Onduidelijk is of de line-up mee verhuist naar de 2021 editie.Wacken Open Air 2021 news1

WACKEN OPEN AIR STELT FESTIVAL UIT NAAR 2021Het Duitse festival Wacken Open Air is de volgende in de lijn van uitgestelde...

LiveNation28

SAOEDI-ARABIË NEEMT BELANG IN LIVE NATION... Diverse media berichten dat het nationale beleggingsfonds van Saoedi-Arabië,...

REACTIES

geen avatar
vr 01 mei 2020 02:15

eatsleeprave.. Jullie geloven dit niet, 2 jaar terug werd onze handalcohol in het vuilis gesmeten. Van NO alcohol! Geen discussie mogelijk! Dixie's, geen stromend water, laat staan zeep en eten doe je maar met je handen, gevolg als je iemand z'n hand niet geweigerd hebt, kunt u zelf invullen. En nu gesloten...

 -1
Avatar metalupyourass
vr 01 mei 2020 22:15

metalupyourass Zeep hoort niet op een festival.

 0
geen avatar
za 02 mei 2020 23:21

eatsleeprave.. metalupyourass schreef:
Zeep hoort niet op een festival.


Dan krijgt u corona! En zult u nog heel erg lang moeten wachten op een festival! Hand alcohol is geen zeep! Dan krijg je na ieder festival de griep, geen handen wassen, mensen die een hand geven en dan eten..owja dixie met de handjes!

 -1
Avatar metalupyourass
zo 03 mei 2020 11:58

metalupyourass eatsleepraverepeat schreef:
metalupyourass schreef:
Zeep hoort niet op een festival.


Dan krijgt u corona! En zult u nog heel erg lang moeten wachten op een festival! Hand alcohol is geen zeep! Dan krijg je na ieder festival de griep, geen handen wassen, mensen die een hand geven en dan eten..owja dixie met de handjes!
Ik ga al meer dan 15 jaar naar festivals, nog nooit ben ik teruggekeerd met de griep.
Uiteraard steek ik mijn handen een paar seconden onder het water na een dixiebezoek maar zeep is daar dan niet te vinden en dat hoeft ook niet op een festival wat mij betreft.
En aangezien we niet naar festivals of concerten zullen kunnen gaan zolang er geen vaccin is denk ik niet dat ik snel corona oploop wanneer ik festivals bezoek.

 0
geen avatar
di 05 mei 2020 01:34

eatsleeprave.. Er was GEEN water bij O'pener! Waarom denk je dat jij nu zo lang niet uit mag gaan, en zelf je kut niet uit kan gaan en naar Nederland toe kan gaan? Doordat jij zo makkelijk erover denkt. Mensen worden ziek, denk niet meteen aan jezelf maar aan anderen. Daar is het deze tijd juist om te doen, wellicht zou jij het na een lock down snappen maar nee. Na een hand schudden kan je ook de lul zijn zonder dixie. Gebruik jij nu thuis ook geen zeep? Zo verspreid jij de virussen voor een ander! Wat jouw betreft, maar wat denk jij wat jouw overheid gaat zeggen? Jongens doe allemaal maar net zo vies als metalupyourass, want dat is het festivalleven en geef de virussen door aan elkaar...Corona is griep...kan altijd! Nou dan is iedereen failliet want volgende zomer is het er nog niet...Kan echt wel als het weg raakt...of remmers. Komen toch geen 60+ers op festivals wel?

 -1
Avatar metalupyourass
di 05 mei 2020 14:15

metalupyourass Geen stromend water? Is Polen een derde wereld land ofzo? Als dat klopt is dat schandalig.

En neen, door mij zal het heus niet langer duren, ik was dus weldegelijk mijn handen(ook op festivals he), zie op af en toe mijn ouders en mijn broer na niemand van mijn ruime vriendenkring.

Als ik ga werken is dat onder strikt veilige voorwaarden.

Maar euhm, nogmaals, ik ben op heel mijn festivalcarriere nog nooit ziek thuis gekomen(of het moet van te veel bier zijn) en ook nog nooit een epidemie weten uitbreken door een festival waar ik aanwezig was.

 2
geen avatar
ma 11 mei 2020 04:28

eatsleeprave.. Nee Polen is kneiter hip, maar dixie's met z'n bac zeep apparaat maar, dan maak je handen schoon, maar geen virussen. Alcohol werd ingenomen, lopen wel wat achter en van de regels heel erg...Wassen hoort dus wel met zeep doe ik altijd, toch ziek soms pech gewoon. Ben/was ook 7 dagen op pad, dus eigen schuld, weigerde geen handen, joviaal. Jullie als Belgen zouden mij wel mogen, en zeggen voor den Hollander wel een goede gast he! Maar dan kom je wel vol met virussen ondanks gezond eten, alcohol werkt dan ook niet bepaald mee...Minder eten op festivals... Ja ik ook alleen familie. Vrienden kan ik bellen, wonen ver weg. Sociaal even klote. Maar houd toch hoop, alleen met onze regering, die zijn zo conservatief, die denken dat iedere festivalganger aan de dope zit!

Welke sector?

Katers lach ik om! Alleen zuip ik nu niet meer, omdat ik thuis ben...Wel jammer veel lol misgelopen omdat die Chinezen geen informatie willen delen met de rest van de wereld, Maar dat schijn je hier niet te mogen zeggen. Tomorrowland zal wel over zijn, z'n megalomaan geval.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.