Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes en meer bevestigd voor Pohoda 2021

Radiohead Thom Yorke
Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes en meer bevestigd voor Pohoda 2021
Door Kellyvermeer op 18 mei 2020 - 16:37 1 De organisatie van het Pohoda festival in Slowakije heeft aangekondigd dat Thom Yorke ook in 2021 gestrikt is voor een optreden op Pohoda. Hij zou dit jaar al komen, maar net als alle andere zomerfestivals kan Pohoda 2020 door de corona-crisis geen doorgang krijgen. Ook werden er enkele andere artiesten aangekondigd, waaronder Glass Animals, Jenny Hval en Liraz.

Thom Yorke is voornamelijk bekend als leadzanger in de band Radiohead. De performance die hij op het festival zal geven heet 'Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes'. Voor dit project werkt hij samen met producer Nigel Godrich en beeldend kunstenaar Tarik Barri. Dat Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes volgend jaar opnieuw op tour gaat, is waarschijnlijk ook goed nieuws voor de kaartkopers van het uitverkochte concert in de Afas Live dat hij op 6 juli zou geven. Wellicht kan er voor deze show ook een vervangende datum gevonden worden in 2021.

Het Pohoda festival vindt plaats van 8 t/m 10 juli in 2021. Tickets voor dit festival zijn al beschikbaar. Een ticket voor drie dagen kost €109. Wil je graag naar het Pohoda festival in 2021? Koop dan hier je tickets.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



koningsdag4

KONING WILLEM-ALEXANDER STEEKT NEDERLANDSE FESTIVALS...Koning Willem-Alexander heeft in een gesprek met verschillende...

Lowlands 2020 news

ALLE NEDERLANDSE ACTS VAN DIT JAAR KRIJGEN OOK... In een interview met Behind the Music gemaakt door FaceCulture, laat Lowlands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.