Ondernemer biedt corona-proof drive-in festival op bestelling

Drive-in Festival Camperbaas
Ondernemer biedt corona-proof drive-in festival op bestelling
Door RobZ op 29 mei 2020 - 11:21 1 Nu de festivalzomer van 2020 door de uitbraak van het coronavirus in het water is gevallen, komt de onderneming Camperbaas met een alternatief. Het bedrijf dat normaal gesproken de hele zomer stages en programmering verzorgt op onder andere Mystery Land, Parkpop en Smeerboel, lanceert een on demand Drive-in festival concept.

Iedereen die dit wil, kan op de site van Drive-in Festival alle benodigdheden voor een prive-festival bestellen. Op het platform kies je een podium, bepaal je de line-up en zijn er opties voor acts en props. Je moet hiervoor wel een prive buitenterrein tot je beschikking hebben van ten minste 120 m2. Dit terrein moet binnen 50km van Zaandam liggen. In juni is de maximale capaciteit van een drive-in festival conform de richtlijnen van de overheid 30 personen en vanaf 1 juli wordt dit uitgebreid naar 100 personen.

Het Drive-in Festival is ingericht naar de adviezen en maatregelen van de Rijksoverheid i.v.m. Covid-19. Zo wordt anderhalve meter afstand in stand gehouden, zijn er strikte hygiëne protocollen en vindt het feestje altijd buiten plaats.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Klomppop news

KLOMPPOP NEEMT LINE-UP MET O.A. JOOST, THOMAS AZIER...Deze Pinksteren zou de 40e editie van Klompop plaatsvinden, maar door de...

Openluchttheater Ede

HEEL LITOUWEN KOMENDE MAANDAG OPEN-AIR CONCERTZAAL /... Om de bevolking te bedanken voor hun inzet om de verspreiding van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.