Klomppop neemt line-up met o.a. Joost, Thomas Azier en Roxeanne Hazes mee naar volgend jaar

review: Joost - 26/01 - Bitterzoet
Klomppop neemt line-up met o.a. Joost, Thomas Azier en Roxeanne Hazes mee naar volgend...
Door Kellyvermeer op 29 mei 2020 - 11:53 1 Deze Pinksteren zou de 40e editie van Klompop plaatsvinden, maar door de gevolgen van corona kan dit evenement fysiek niet doorgaan. Er is daarom wel een alternatief evenement op de radio.

Het festival kondigt direct aan dat een groot deel van het programma mee gaat naar volgend jaar en ze laten weten dat daarnaast twee data in Podium De Klomp gereserveerd worden voor vervangende optredens.

De headliners voor 2021 zijn Thomas Azier, Navarone, Joost, The Dirty Daddies en Roxeanne Hazes. Op zaterdag zijn ook Son Mieux, Het Gezelschap en Wies aanwezig. Voor zondag zijn naast The Dirty Daddies ook Radio Confetti en Gino & The Bulldoze Band bevestigd. Op het programma van de straattheatermiddag staat een show van Buurman & Buurman.

De kaarten die gekocht zijn voor Klomppop 2020 blijven geldig voor 2021. De komende dagen gaat de kaartverkoop voor het festival in 2021 verder.

In samenwerking met Q5radio komt er dit jaar een radiovariant van het festival. Via deze website kan je drie dagen lang luisteren naar de festivalsfeer vanuit huis. Het radio-evenement doorloopt het hele blokkenschema van het festival. Er worden ook liveregistraties uitgezonden van alle artiesten die op Klompop 2020 hadden gestaan. Ook komen er live DJ-sets van o.a DJ Timiski en DJ Rond en Soepel. Alle radio-optredens zullen aangekondigd worden door Klomppop-presentator Mark Rijk.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bilbao BBK Live 2018 news

BBK LIVE FESTIVAL IN BILBAO VERPLAATST NAAR 2021 MET...Het Bilbao BBK Live festival in Spanje is verplaatst naar 2021. De nieuwe...

Lowlands sfeer 2015

ONDERNEMER BIEDT CORONA-PROOF DRIVE-IN FESTIVAL OP... Nu de festivalzomer van 2020 door de uitbraak van het coronavirus in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.