Exit Festival gaat door in augustus en maakt eerste namen bekend o.a. Amelie Lens, Black Coffee en Laibach

Exit Festival news_groot
Exit Festival gaat door in augustus en maakt eerste namen bekend o.a. Amelie Lens,...
Door Kellyvermeer op 16 juni 2020 - 15:10 1 Het Exit Festival zou deze zomer gecanceld worden, maar gaat in een gezamenlijk besluit van de Servische overheid en Exit toch door deze zomer. Hier schreven we al eerder over. Het festival gaat plaatsvinden van 13 t/m 16 augustus 2020. Dit jaar toch nog een groot zomerfestival, dus. Je moet er wel voor naar Novi Sad in Servië.

De eerste namen voor de augustus-editie van Exit 2020 liegen er niet om. Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, DJ Tennis, Marcel Dettmann, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach en Laibach komen naar Novi Sad. Naast deze grote internationale namen is er ook plek ingeruimd voor Servische acts. De line-up zal aankomende weken nog worden aangevuld. Kijk voor de line-up die tot nu toe bekend is op de festivalpagina.

Alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen worden volgens de organisatie in acht genomen op Exit Festival 2020. Exit zal deze zomer in plaats van de gebruikelijke 40, 'slechts' 20 podia en zones openen. Er wordt ook maar 50% van de bezoekers toegelaten die normaal op het Exit festivalterrein passen.

Tickethouders kunnen er voor kiezen om hun ticket te gebruiken voor de augustus-editie of om deze te bewaren voor volgend jaar. Vanaf 1 juni is het ook mogelijk om nieuwe tickets te kopen. Vanaf 17 juni gaat Exit's 4+1 actie in verkoop. Hierbij kunnen groepen hun 5e ticket gratis krijgen. Wil je graag naar het Exit Festival? Koop hier je tickets. Voor 110 euro kan je 4 dagen genieten van Exit 2020.
epica_newws.jpg

EPICA EN APOCALYPTICA STELLEN AFAS LIVE EN ANCIENNE...De Nederlandse band Epica en de Finse band Apocalptica , beide symfonische...

Roskilde news

ROSKILDE FESTIVAL KONDIGT 32 NAMEN AAN VOOR 2021... Het Roskilde festival maakt vandaag maar liefst 32 nieuwe namen voor de...

REACTIES

Avatar skabuoy
vr 19 jun 2020 01:11

skabuoy Misschien ligt het aan mij, maar als je niet alleen de hoeveelheid bezoekers halveert, maar ook de hoeveelheid plekken waar dat publiek bij terecht kan... Wat is dan qua publieksspreiding het verschil met een niet-Corona editie van het festival?

 0
Avatar Yeahroen
za 20 jun 2020 14:49

Yeahroen Ha Skabuoy, minder podia betekent niet dat het oppervlakte van het festivalterrein ook kleiner gemaakt wordt. Ik vermoed dat men de terreingrootte gelijk houdt.

 0
Avatar skabuoy
za 20 jun 2020 22:04

skabuoy Daar had ik ook al aan gedacht. Maar het lijkt me dat, als je naar een festival gaat, je niet op een stuk terrein gaat zitten/staan waar niets te doen is, alleen opdat de organisatie zich dan aan afstandsregels kan houden. Je gaat er ten slotte heen om wat te zien, anders kun je net zo goed thuis blijven.

 0
Avatar metalupyourass
di 23 jun 2020 02:40

metalupyourass Daar missen we gelukkig ook niets van.

Slecht idee om hier naar te te gaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.