Exit Festival op verzoek van de premier verplaatst naar augustus

exit festival
Exit Festival op verzoek van de premier verplaatst naar augustus
Door Cartman91 op 03 juni 2020 - 13:28 1 In een eerder nieuwsbericht werd al bekend dat de Servische premier Ana Branbic gevraagd heeft om het Exit festival niet te annuleren, maar uit te stellen vanwege het Coronavirus.

De situatie in Servië lijkt dusdanig onder controle dat de regering besluit om het verzoek in te willigen. Hiermee wordt het festival definitief uitgesteld. Ook is er al een datum bekend gemaakt: van 13 t/m 16 augustus zal het festival gehouden worden. Wel in aangepaste vorm, zo zal capaciteit verlaagt worden en blijven sommige grachten (waar normaal diverse kleine podia op gebouwd zijn) nu gesloten. Wel blijven de Main Stage, de Dance Stage en het No Sleep-podium bestaan.

Oorspronkelijk zouden artiesten als Fatboy Slim, Sepultura, David Guetta, Roni Size en Metronomy een optreden geven. Onbekend is of deze (en meer) artiesten mee verhuizen naar het verplaatste festival, wel hebben enkele (grote) artiesten aangegeven het te zien zitten om alsnog een optreden te geven op de nieuwe datum. Over de line-up wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

Tickethouders die deze zomer nog niet naar het festival kunnen of willen afreizen krijgen binnenkort de mogelijkheid om hun ticket te behouden voor volgend jaar of een andere compensatieregeling aan te vragen. Over de verdere kaartverkoop is op dit moment niets bekend.

De 20ste editie van het Exit Festival in Novi Sad te Servië kan op deze manier alsnog gevierd worden en is daarmee een van de weinige Europese festivals die deze zomer wél doorgaat!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND BARCELONA KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A....Het duurt nog exact een jaar voordat het Spaanse Primavera Sound in Barcelona...

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ NEEMT LINE-UP MEE NAAR VOLGEND JAAR EN... Positief nieuws uit België. Hard rock en Metal festival Alcatraz laat weten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.