Alcatraz neemt line-up mee naar volgend jaar en plakt er een extra festivaldag aan

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news_groot
Alcatraz neemt line-up mee naar volgend jaar en plakt er een extra festivaldag aan
Door Kellyvermeer op 02 juni 2020 - 14:11 1 Positief nieuws uit België. Hard rock en Metal festival Alcatraz laat weten dat het festival volgend jaar niet drie maar vier dagen duurt.

Dit jaar was voor alle festival-organisatoren een rampjaar, daarom heeft Alcatraz ervoor gekozen om een “Plague Doctor” het centrale figuur van de affiche van 2021 te maken. Hij is niet alleen bedoeld als metafoor voor de zorgverleners, maar hij belichaamt ook onze gemeenschappelijke strijd tegen het virus.

Alcatraz laat weten dat een groot deel van de line-up van 2020 meegaat naar 2021. Omdat er een 4e festivaldag is toegevoegd is er zelfs ruimte voor wat extra artiesten. Het festival laat weten al rond te zijn met verschillende bands. Binnenkort zullen de eerste namen voor Hard Rock en Metal festival Alcatraz bekend worden gemaakt.

De ‘refunds’-periode liep op 31 mei ten einde. Iedereen die een ticket had gekocht kreeg een maand de tijd om de tickets terug in te wisselen tegen geld. Een deel van het Alcatraz festivalpubliek koos ervoor om de kaarten in te wisselen, maar de meerderheid koos toch om de kaartjes te houden. Vanaf 2 juni kunnen mensen met een ticket deze terugvinden op ''my account'' bij Ticketmaster. De mensen met een combi-ticket krijgen de 4e dag er gewoon gratis bij. Mensen die nog geen tickets hebben voor het festival kunnen vanaf 15 december hun combi- of VIP-ticket kopen aan het “oude” tarief.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Exit Festival news

EXIT FESTIVAL OP VERZOEK VAN DE PREMIER VERPLAATST...In een eerder nieuwsbericht werd al bekend dat de Servische premier Ana...

#TheShowMustBePaused

MUZIEKWERELD VANDAAG OP ZWART ALS STEUN VOOR BLACK... Een groot aantal artiesten, labels, festivals en podia gaan vandaag op zwart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.