Sensation organiseert op 4 juli 'Monument of Light' in de Johan Cruijff Arena

beyond sensation
Sensation organiseert op 4 juli 'Monument of Light' in de Johan Cruijff Arena
Door Kellyvermeer op 25 juni 2020 - 14:37 1 Op zaterdag 4 juli 2020 is het zo'n 20 jaar geleden dat de eerste editie van Sensation plaats vond. Op deze datum had het vernieuwde Beyond Sensation van ID&T moeten plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. Vanwege de coronamaatregelen is het evenement doorgreschoven naar 3 juli 2021. Er werd een alternatief bedacht om de fans alsnog een mooi belevenis te bezorgen. Met de show 'Monument of Light' zal de Johan Cruijff ArenA op 4 juli oplichten. Dit zal in de wijde omtrek te zien zijn.

Organisator Eric Keijer laat weten dat ze met de show een eerbetoon willen brengen aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown. Ook willen ze iedereen aanmoedigen om straks weer het leven te vieren. 'Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de ‘Monument of Light’ show ontstaan. De show is een creatieve doorvertaling van Sensation, waarbij artistieke beleving en entertainment al decennia lang voorop staan'.

De show start om zaterdag 4 juli om 23:00. Deze is vanuit de hele wereld te bekijken via de site van Sensation. De Monument of Light show gaat daarna over naar een 2 uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano, die volledig past bij het verhaal van Sensation.

Wil je hier graag bij zijn? Je kan namelijk kans maken op 4 tickets voor deze show met uitzicht vanuit de Koninklijke Loge. Meld je hier aan.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2020 news1

LOWLANDS LANCEERT MONDKAPJE IN SAMENWERKING MET...Na onder andere Pukkelpop en Graspop Metal Meeting, is het vandaag Lowlands...

Angèle

DOUR FESTIVAL KONDIGT NIEUWE NAMEN AAN VOOR 2021... Dour Festival heeft nieuwe namen aangekondigd die zullen optreden op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.