Lowlands lanceert mondkapje in samenwerking met America Today

Lowlands mondkapje
Lowlands lanceert mondkapje in samenwerking met America Today
Door RobZ op 26 juni 2020 - 11:18 1 Na onder andere Pukkelpop en Graspop Metal Meeting, is het vandaag Lowlands dat een mondkapje op de markt brengt. Dit in samenwerking met America Today. Het lijkt het begin van een langerdurende samenwerking tussen Lowlands en America Today.

Het mondkapje is via de webshop van het kledingbedrijf te bestellen en kost 7 euro exclusief verzendkosten. Het mondkapje van Lowlands en America Today heeft een opening voor een verwisselbaar filter en heeft een verstelbare neusbeugel. Het is te wassen op 60 graden. Er is een versie voor mannen en een voor vrouwen. Met dit mondkapje heb je toch nog een aandenken aan de editie van Lowlands die door het coronavirus niet door kon gaan.

Lowlands 2021 staat wel al vast in de agenda. Het festival gaat van 20 tot en met 22 augustus plaatsvinden in Biddinghuizen. Er zijn nog geen artiesten bevestigd voor Lowlands 2021.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bier Proost en Toast!2

MOGELIJK ALCOHOLVERBOD OP EVENEMENTEN OM 1,5 METER...Na het goede nieuws over de versoepelingen van de maatregelen om de...

sensationnieuws

SENSATION ORGANISEERT OP 4 JULI 'MONUMENT OF LIGHT'... Op zaterdag 4 juli 2020 is het zo'n 20 jaar geleden dat de eerste editie van...

REACTIES

Avatar Yeahroen
vr 26 jun 2020 11:46

Yeahroen Pitfest heeft ze ook https://pitfest.nl/product/pitfest-mouthmask/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.