Ook geen Lowlands en Down the Rabbit Hole in 2021

Lowlands 2021
Ook geen Lowlands en Down the Rabbit Hole in 2021
Door RobZ op 26 juli 2021 - 13:09 1 Heel verdrietig nieuws. Lowlands laat weten dat het ook dit jaar geen doorgang krijgt. Vanwege de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen zijn meerdaagse evenementen met camping in ieder geval tot 1 september door de overheid verboden. Dit betekent ook een streep door andere grote festivals zoals Down the Rabbit Hole en Mysteryland. Afgelopen week werd al bekend dat de Belgische overheid een streep zette door grote meerdaagse festivals. Onder andere Pukkelpop moest hierdoor hun editie in 2021 cancellen.

Lowlands en Down the Rabbit Hole laten weten dat alle kaartkopers automatisch een refund ontvangen voor hun tickets die in 2020 en 2021 zijn gekocht. Hierover wordt binnenkort een mail met alle details verstuurd. De refund wordt uitbetaald aan de oorspronkelijke kaartkoper die bij Ticketmaster bekend is en op het IBAN-nummer waarmee je bestelling is geplaatst. Indien je een ticket van iemand hebt overgekocht, moet je een en ander zelf met de verkopende partij afstemmen.

De komende editie van Lowlands gaat plaatsvinden van 19 t/m 21 augustus 2022. Alle informatie op onze Lowlands 2022 pagina.

De nieuwe datum van Down the Rabbit Hole wordt 1, 2 en 3 juli 2022. Het festival wordt dan weer gewoon gehouden bij de Groene Heuvels in Beuningen. Op onze Down the Rabbit Hole 2022 pagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRegen publiek festival weer sfeer

'VOOR 1 AUGUSTUS MEER DUIDELIJKHEID NODIG VOOR...Onlangs werden meerdaagse festivals tot en met 1 september verboden . Een...

Pukkelpop 2020 news

EDITIE VAN PUKKELPOP IN 2021 NIET HAALBAAR DOOR... Pukkelpop laat weten dat er in 2021 geen editie komt. In een uitgebreide...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.