Blokkenschema bekend voor Lowlands 2022

Lowlands Sfeer
Blokkenschema bekend voor Lowlands 2022
Door melissavkoldam op 28 juli 2022 - 12:10 1 Lowlands heeft vandaag het blokkenschema voor het festival bekend gemaakt. Dat betekend dat het grote puzzelen kan beginnen. Via een app die zowel voor Android als Apple gebruikers beschikbaar is kan je je eigen schema samenstellen. Maar natuurlijk kan je het ook bekijken op de website van Lowlands.

Lowlands 2022 wordt gehouden van 19 t/m 21 augustus in Biddinghuizen met onder meer Arctic Monkeys, The Kooks, Pendulum, Bring Me The Horizon, Noisia, The Opposites, Stromae, James Blake, Balthazar, Oscar And The Wolf, Caribou en Eefje De Visser op het programma. Naast muziek kun je genieten van kunst, theater, films, literatuur, standup comedy en nog veel meer!

Het festival is al een tijdje compleet uitverkocht. Op deze pagina op Ticketswap kan je toch nog proberen een ticket te scoren.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Revolution Calling Festival 2021 news

REVOLUTION CALLING KONDIGT EERSTE 12 NAMEN AAN O.A....Snel na het nieuws dat het festival The Sound of Revolution ermee stopt,...

Bobby Mair

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR BOBBY MAIR OP COMEDY STOP... Op het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem is Bobby Mair ook van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.