Uitmarkt komt met alternatief: Wende's Kaleidoscoop met o.a. Naaz, Torre Florim (De Staat), Douwe Bob en meer

Wende Snijders news_groot
Uitmarkt komt met alternatief: Wende's Kaleidoscoop met o.a. Naaz, Torre Florim (De...
Door Cartman91 op 05 augustus 2020 - 15:01 1 De Uitmarkt kon door bekende reden niet doorgaan. Daar komt nu een alternatief voor in de plaats: Uitmarkt: Wende's Kaleidoscoop.

Wende's Kaleidoscoop is een cultureel feest met dans, theater en muziek, geheel gecureerd door Wende Snijders die zelf ook op het festival zal spelen. Andere namen die passeren zijn Naaz, Torre Florim (De Staat), Douwe Bob, Eefje de Visser, Claron McFadden, Cello Octet Amsterdam en Nederlands Dans Theater.

Dit evenement vindt plaats op 29 augustus in Carré te Amsterdam (waar Wende huiskunstenaar is) en zal op NPO 2 uitgezonden worden. In aanloop naar die uitzending toe zullen er meer namen bekend worden gemaakt.

Het is voor het eerst in 43 jaar tijd dat de Uitmarkt, de traditionele opening van het culturele seizoen niet door kan gaan.

Wende's Kaleidoscoop vond in 2018 voor het eerst plaats en was het direct een succes. In 2019 werd het succes van het concept zelfs nog groter en dit jaar zal het voor het eerst vanuit de woonkamer te aanschouwen zijn.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bruis 2020 news

BRUIS FESTIVAL KOMT MET HYBRIDE OPLOSSING: MAX 100...Het Limburgse Bruis Festival moest, net als andere festival door de...

S10

MOTEL MOZAIQUE PRESENTEERT MOMO FABRIQUE IN DE... Door het Coronavirus kon het Rotterdamse festival Motel Mozaique geen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.