Bruis Festival komt met hybride oplossing: max 100 man publiek en livestream, My Baby eerste naam

review: My Baby -23/12 - TivoliVredenburg My Baby
Bruis Festival komt met hybride oplossing: max 100 man publiek en livestream, My Baby...
Door Cartman91 op 05 augustus 2020 - 16:12 1 Het Limburgse Bruis Festival moest, net als andere festival door de Coronacrisis creatief zijn en met alternatieven komen.

Daar hebben ze inmiddels al iets op gevonden: in plaats van de gebruikelijke festivalweide wordt het driedaagse festival dit keer in de Muziekgieterij te Maastricht gehouden. Ook mogen er maximaal 100 mensen tegelijk aanwezig zijn, daarnaast biedt het festival ook een livestream aan. Op dit idee zijn ze gekomen na ervaring opgedaan te hebben met livestream-concerten gedurende de eerste maanden van de Coronacrisis.

Voor dit festival dat plaatsvindt van 4 t/m 6 september is ook al de eerste naam bekend gemaakt: My Baby zal op de zaterdag spelen van 21:00 uur tot 22:00 uur.

Tickets voor dit festival zijn alleen per twee te verkrijgen. De vrijdag en zaterdag zijn al uitverkocht, er zijn alleen nog kaarten voor de zondag te koop. Deze kosten 60 euro voor twee personen (inclusief diner).


Lowlands 2020 news

LOWLANDS KOMT MET VIRTUELE EDITIE LOWLANDS FREE:UNITEDHet Lowlands festival laat 'hun weekend' niet onopgemerkt voorbij gaan. Het...

wendesnijdersnieuws

UITMARKT KOMT MET ALTERNATIEF: WENDE'S KALEIDOSCOOP... De Uitmarkt kon door bekende reden niet doorgaan. Daar komt nu een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.