Lowlands komt met virtuele editie Lowlands free:united

Lowlands 2020
Lowlands komt met virtuele editie Lowlands free:united
Door RobZ op 05 augustus 2020 - 16:33 1 Het Lowlands festival laat 'hun weekend' niet onopgemerkt voorbij gaan. Het festival organiseert op 22, 23 en 24 augustus Lowlands free:united. Vanuit de Melkweg zorgt het festival samen met 3FM voor entertainment. Het is de bedoeling dat je het feestje thuis en natuurlijk coronaproof viert.

Lowlands kondigt aan dat er streams zijn van de meest legendarische Lowlands concerten. Verder is er livemuziek uit de Melkweg en komen vaste Lowlands-ingredienten zoals de ArmadiLLow, literatuur, wetenschap, comedy en yoga langs. Ook zijn er feesten van Adonis en Sexyland waarop ingetuned kan worden.

Het is mogelijk om je eigen Lowlandsfeestje aan te melden. Je hebt dan kans dat je feest bezocht wordt door een aantal 3FM-dj's.

Lowlands 2020 gaat niet door, maar gelukkig kunnen we al uitkijken naar de 2021 editie van het festival. Lowlands 2021 vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus. Als je in het bezit bent van een ticket voor Lowlands 2020, ben je hier welkom. Op deze pagina houden we je op de hoogte van Lowlands 2021. Misschien worden er op Lowlands free:united wel alvast wat artiesten bevestigd voor de komende editie van Lowlands.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus2

BELGISCHE LIVE MUZIEKSECTOR LUIDT COLLECTIEF DE...De Belgische livesector zit net als in Nederland zwaar in de problemen en...

Bruis 2020 news

BRUIS FESTIVAL KOMT MET HYBRIDE OPLOSSING: MAX 100... Het Limburgse Bruis Festival moest, net als andere festival door de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.