Festival Heaven Open Air komt dit jaar met terras-editie Heaven Open Air Aan Tafel met o.a. Lil Kleine

Lil Kleine
Festival Heaven Open Air komt dit jaar met terras-editie Heaven Open Air Aan Tafel met...
Door Cartman91 op 07 augustus 2020 - 14:47 1 Het Friese festival Heaven Open Air kan vanwege het coronavirus dit jaar niet doorgaan. De reguliere editie is dan ook uitgesteld naar 2021, maar om de leegte van dit jaar op te vullen komt de organisatie met een alternatieve versie: Heaven Open Air Aan Tafel. Dit is een groot terras op he P6 parkeerterrein op 5 minuten loopafstand van het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Zittend aan een tafel met een verfrissend biertje in de hand kan je genieten van optredens van onder meer Lil Kleine, Def Rhymz, Jody Bernal, Vangrail, DJ Puri en Mengelmoes. Verder is er een pubquiz en een vrijdagmiddagbingo.

Tickets zijn te verkrijgen voor vier of zes personen aan een tafel. Kaartjes koop je via de website van Heaven Open Air.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop 2020 news2

FAITH NO MORE IN 2021 OOK LANGS GRASPOP METAL MEETINGFaith No More had voor deze zomer een imposante tournee in gedachten. De...

Corona virus2

BELGISCHE LIVE MUZIEKSECTOR LUIDT COLLECTIEF DE... De Belgische livesector zit net als in Nederland zwaar in de problemen en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.