Eerste editie The Trip i.s.m. Hit The North in Neushoorn met o.a. Seewolf

seewolf
Eerste editie The Trip i.s.m. Hit The North in Neushoorn met o.a. Seewolf
Door JenitaPostma op 28 september 2020 - 11:19 1 Dit najaar organiseert Neushoorn onder de naam ‘The Trip’ een reeks mini-festivals samen met verschillende lokale initiatieven en organisaties. Vier acts op een avond in een coronaproof setting voor het publiek. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 3 oktober in samenwerking met Hit The North.

Ieder jaar selecteren de Noordelijke Popkoepels, Eurosonic Noorderlslag en Into The Great Wide Open samen negen talentvolle acts die een jaar lang een traject volgen van bootcamps, trainingen, coaching en showcases. Gedurende het jaar touren de negen Hit The North acts door het Noorden, langs zalen en velden. Op zaterdag avond staan vier van die acts op het podium:

Seewolf, deze band maakt sfeervolle poprock met een vleugje moderne psychedelica, muziek die tegelijkertijd introvert en extravert klinkt. Ze zijn afkomstig uit Friesland. Isa Zwart is een jonge singer-songwriter uit Emmen, geïnspireerd door John Mayer, Gavin James en Billie Eilish. Ze schrijft over het plezier van reizen, maar ook over het dagelijkse leven. Met melancholische liedjes biedt het Friese Delore luisteraars een kijkje in hun ziel. De menselijke geest, bijzondere plekken en relaties zijn de belangrijkste ingrediënten voor hun frisse en dromerige liedjes. Het Nederlandstalige post-punk duo Cashmyra kenmerkt zich door vervreemdende rauwe teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. In elke track zit wel enigszins een vleugje tot een emmer vol woede, dit gecombineerd met elke andere emotie die je kunt verzinnen.

De deuren gaan open om 20:00 uur. Tickets voor het mini-festival zijn verkrijgbaar voor slechts 2 euro.


Corona virus

VANAVOND MAAR MAXIMAAL 30 PERSONEN PUBLIEK BIJ...Gisteren kondigde de Nederlandse regering een aantal nieuwe maatregelen af om...

Nova Rock (Oostenrijk) 2020 news

ZEVENTAL NIEUWE NAMEN VOOR NOVA ROCK MET O.A. SABATON Het Oostenrijkse festival Nova Rock, dat uitgesteld werd van begin juni dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.