Namen voor 13e Two Sevens Splash

Door Soeperman87 op 22 april 2008 - 12:42 1 Met een succesvolle editie van Ticket for Tibet nog vers in ons achterhoofd, ontving Festivalinfo vandaag weer een lijstje namen voor een Amsterdams festival. Op 6 juli zal de Heineken Music Hall, en ook een gedeelte terrein daarbuiten, worden omgedoopt tot het domein van het -dancehall en reaggae- Two Sevens Splash festival.

Zo staan dit jaar ondermeer Beres Hammond, Buju Banton, Pressure, Lady Saw en "It wasn't me" Shaggy op het podium. Naast de live optredens zijn er ook diverse soundsystems en is er buiten de Heineken Music Hall een ruime festivalmarkt met een terras en uiteenlopende eet- en drinkgelegenheden.

De voorverkoop voor dit culturele festival begint komende zaterdag om 10:00. Kaarten kosten €47,50 (excl. servicekosten). Ook dit festival refereert zich, net zoals het eerder genoemde Ticket for Tibet waar kinderen tot 12 jaar gratis toegang verkregen, graag als familiefestival. Kinderen tot lengte 1.10 meter hebben dan ook gratis toegang. Vergeet dus niet het meetlatje mee te nemen...Koninginnedag Amstedam11

AMSTERDAM KLEURT ORANJE MET ANOUKMet de komst van Anouk kan de organisatie van het Radio 538...

pukkelpop_algemeen_news.jpg42

NIEUWE NAMEN PUKKELPOP'08 Muzikaal vuurwerk werd twee weken geleden al gegarandeerd met de komst van...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
di 22 apr 2008 14:24

jos_theboss22 ik vind het nog niet z'n heel geweldige line up.

 0
Avatar Kelvin
di 22 apr 2008 21:05

Kelvin Bleh. Heineken Music Hall, geluid is goed maar dat is ook het enige :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.