Creamfields kondigt Armin van Buuren als South Stage headliner aan

review: A State of Trance 2018 DJ Armin van Buuren
Creamfields kondigt Armin van Buuren als South Stage headliner aan
Door JenitaPostma op 02 november 2020 - 12:19 1 Creamfields had al eerder een flinke lading artiesten aangekondigd. Hier hadden wij ook over geschreven. Vandaag laat Creamfields weten dat een van de grootste Nederland muzikale exportproducten terugkeert naar het festival, namelijk Armin van Buuren.

De Nederlandse DJ / Producer is een grote favoriet geworden op het bekroonde festival. Hij heeft in de loop der jaren vele malen opgetreden en zijn eigen ASOT-arena gehost. Na een onderbreking van twee jaar keert Armin terug als headliner op de South Stage op zaterdag 28 augustus.

Het elektronische muziekfestival Creamfields wordt gehouden in Daresbury (Cheshire) in het Verenidgd Koninkrijk op 26, 27, 28 en 29 augustus. Het dance-festival staat erom bekend dat het altijd de grootste dance-namen op het programma heeft. Kaartjes voor het festival zijn al te koop via Creamfields 2021. Tickets gaan vanaf 82 euro over de digitale toonbank. Eerder liet Creamfields al weten dat onder andere Carl Cox, Deadmau5, Martin Garrix, Tiesto en Afrojack op het festival staan. Hier vind je al onze Creamfields 2021 informatie.



Bestel tickets Creamfields 2021
Tickets Creamfields 2021
Creamfields 2021
€ 82,11
Thelonious Monster

TOURNEE THELONIOUS MONSTER LANGS PINKPOP EN ZES...Die zagen we niet aankomen. De Amerikaanse rockband Thelonious Monster doet...

Download Festival UK 2021 news

NIEUWE NAMEN VOOR DOWNLOAD FESTIVAL 2021: O.A. MEGADETH Vandaag pakt Download Festival uit met nieuwe namen voor de aankomende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.