Voetballer Memphis Depay ziet optreden als rapper op Lowlands wel zitten

Memphis Depay
Voetballer Memphis Depay ziet optreden als rapper op Lowlands wel zitten
Door Cartman91 op 13 november 2020 - 14:57 1 Voetbal liefhebbend Nederland kent Mempis Depay als een uitstekende voetballer bij zijn club Olympique Lyon en als een van de steunpilaren van het huidige Nederlands Elftal. Wat misschien niet iedereen weet is dat Memphis naast zijn voetbalcarrière ook een carrière in de muziekindustrie nastreeft. Al jaren brengt hij als rapper tracks uit.

Zo heeft hij al samen met collega-voetballers Steven Bergwijn, Tonny Vilhena en Justin Kluivert en rapper Winne het nummer Fall Back uitgebracht. Dit nummer is al meer dan vijf miljoen keer bekeken op Youtube.In een interview met mannenblad FHM geeft Memphis aan dat hij een optreden op een festival als Lowlands wel zou zien zitten. Ook zou hij graag een keer willen optreden met Guus Meeuwis (op een van zijn Groots met een Zachte G concerten), want zo geeft hij aan: "Hij staat daar elk jaar voor duizenden mensen, dus you never know. Dat zou wel echt gruwelijk zijn. Je moet groot dromen."

Het is een mooie open sollicitatie van Depay. Als zijn loopbaan als rapper net zo succesvol gaat zijn als zijn voetbalcarrière, dan moet het er haast wel ooit van komen.

Lowlands vindt komend jaar plaats in ieder geval plaats van 20 t/m 22 augustus. Tot nu toe zijn alleen de Opposites officieel voor het festival bevestigd.
Impericon Never Say Day Tour news

IMPERICON NEVER SAY DIE TOUR BRENGT O.A. EMMURE,...Het reizende festival Impericon Never Say Die Tour gaat in 2021 weer los! Op...

Le Guess Who? 2019 news

LE GUESS WHO? MAAKT DE EERSTE ARTIESTEN EN CURATOREN... Le Guess Who? 2021 staat gepland van 11 t/m 14 november. Het Utrechtse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.