Digitale editie Vrienden Van Amstel met o.a. Guus Meeuwis en Snelle zaterdag gratis via livestream te volgen

Armin van Buuren
Digitale editie Vrienden Van Amstel met o.a. Guus Meeuwis en Snelle zaterdag gratis via...
Door KaylynB op 12 januari 2021 - 09:45 1 De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE gaat tóch door. Bierbrouwer Amstel en producent 'Tribe Company' hebben samen met een keur aan artiesten de handen ineengeslagen om het nieuwe jaar feestelijk te openen. In een twee uur durende livestream zonder publiek vanuit Rotterdam Ahoy op zaterdag 16 januari zorgen o.a. Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti en Rolf Sanchez voor een feestelijk avond in alle huiskamers. Speciaal voor deze editie is een decor ontwikkeld waar artiesten veilig op 1.5 meter kunnen optreden en iedereen in Ahoy zal vooraf een sneltest ondergaan.

Nick & Simon zijn uitgenodigd als hun gastheren voor de avond. De livestream start op zaterdagavond 16 januari om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur verzorgen Coen & Sander met een speciale 'Vrienden' uitzending het voorprogramma.

Kaarten voor het online concert zijn gratis te bestellen via de website van het evenement. Jaarlijks bezoeken meer dan 150.000 mensen De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de reguliere shows van 2021 zijn inmiddels omgezet naar de nieuwe reeks die op 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 januari 2022 zal plaatsvinden.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus1

FAUCI: CONCERTEN EN FESTIVALS KUNNEN VANAF DE HERFST...Op een virtuele conferentie, georganiseerd door 'The Association of...

Corona virus

VNPF: NEDERLAND MOET DAG EN NACHT VACCINEREN OM... Indien het kabinet het festivalseizoen wil redden, moeten de GGD’s zo snel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.